|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gotove kašice
19.10.2008 21:01:36   
BUŠICA
nekaj dni uvajam sadje. no, danes pa sem slišala, da je veliko bolje dajat kupljene kašice, ker te naj bi bile pod nadzorom in sadje, ki ga kupimo na tržnicah in trgovinah pa ne. frutek vsebuje sladkor-torej odpade. hipp pa je brez sladkorja in NAJ bi bil bio. kaj menite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gotove kašice
19.10.2008 21:11:27   
mafi
kaj pa vem, različna so mnenja glede te hrane. jaz svojemu doma zmiksam, če pa nismo doma imam pa v torbi kupljeno kašico, ki je praktična za na pot.
delam tako kot se meni zdi najbolje za mojegauser posted image , naredim malo miksa pa je.

Lp

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2008 21:15:04   
madasa
Moje mnenje je, da je domače sadje in zelenjava na prvem mestu. Glede kupljene sem tudi sama skeptična ampak kupljene kašice pa so čist mimo (razen za na pot seveda).
Raje mu skuham kupljeno zelenjavo in vem da ni najbolj naravno zrasla kot pa da mu dam kašico, ki vsebuje "kupljeno" zelenjavo in še sigurno kakšne dodatke.
Kako pa se je potem melamin znašel v mleku user posted image (ok saj to je bilo res na Kitajskem, mislim pa  naš trg ne bo  več dolgo zaostajal za Kitajskim).
Skratka, raje doma skuham kot pa da kupim, pa naj na deklaraciji piše nevemkolikokrat bio bio bio...
Pa dober bio tek!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 21:33:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu madasa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2008 23:07:46   
Nasy
Večna tema na RR! Nama je pediatrinja rekla, da je vesela, da jo sploh kakšen starš vpraša okoli tega za mnenje, da pa je seveda najbolje, če imaš možnost dobiti svežo domačo zelenjavo in sadje. Mi nimamo za zdaj te možnosti, zato smo nekako do zdaj kombinirali s kupljenimi kašicami in domačimi stvarmi, ki jih občasno dobiva. Zdaj, pri 7 mesecih starosti naše bejbe in 3,5 m GH že kupim kakšno sadje in zelenjavo in ji to pripravim, čeprav mi ni nabolj všeč, ker je vse obupno zastrupljeno.Še najraje vidim, da je vsaj nekaj donačega, zraven pač dodam kupljen sadež. Bolje, da ne vemo vsega, s čim je vse našpricano in našpikano, da dlje zdrži na policahuser posted image user posted image Bratranec je nekaj časa delal v hladilnici in mi pravil..sem raje nehala poslušat, drugače bi ne jedla več sadja in zelenjave iz trgovineuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 7:12:40   
Tisana
Večna tema na RR!
 Se podpišem. Daj malo prosim prebrskaj za nazaj, pa boš našla cele klobase za nočno branje user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 10:31:18   
ninini
Jaz kupujem hipove kašice ampak samo sadne ker sadja svežega sploh noče  .Hipove pa zato ker bolj dolgo počakajo ko jo enkrat odpreš.Zelenjavne in mesne pa  so itak ogabne kar povohaj jo pa mal pomisli a mora to res jest tvoj otrok če tudi tebi ni všeč-

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2008 12:10:55   
BUŠICA
Večna tema na RR!
Se podpišem. Daj malo prosim prebrskaj za nazaj, pa boš našla cele klobase za nočno branje

večina tem na RR so večne teme! nimam časa ne brskat, kaj šele ponoči bratuser posted image .

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2008 12:28:56   
Volga
http://www.ringaraja.net/forum/m_1121056/mpage_1/key_ka%25C5%25A1ice/tm.htm#1121291

http://www.ringaraja.net/forum/m_461631/mpage_1/key_fruteki/tm.htm#461880

< Sporočilo je popravil Volga -- 20.10.2008 12:33:32 >

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 12:38:44   
BUŠICA
Volga, hvala za prijaznost.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2008 11:27:02   
Soncnica Sandra ***
Ma ja kakšne kupljene kašiceuser posted image  Ne rečem za kdaj pa kdaj, drugače ti pa zagotavljam, da so tiste, ki jih doma pripraviš veliko veliko bolj zdrave.
Sploh če imaš domače sadje

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2008 12:14:35   
ZvezdicaZaspanka
Naša dva pa sploh nočeta kupljenih kašic. pa tako bi včasih kakšno jima dala, sploh če kam gremo. In doma imam že celo zbirko kupljenih kašic, sadnih, zelenjavnih, mlečnih...od te in one firme... vse živo...in nič. Kar zapreta kljunček. Mogoče edino od Alette pojesta tisto banana-jabolko, pakirano v plastično posodico tako kot puding. Pa še to samo če je sila. No, pa vseeno raje vidim, da jesta doma narejeno.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2008 20:12:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninini

.Hipove pa zato ker bolj dolgo počakajo ko jo enkrat odpreš.

seveda. to je lastnost naravne in bio hrane.

(odgovor članu ninini)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
31.10.2008 20:59:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ma ja kakšne kupljene kašiceuser posted image  Ne rečem za kdaj pa kdaj, drugače ti pa zagotavljam, da so tiste, ki jih doma pripraviš veliko veliko bolj zdrave.
Sploh če imaš domače sadje

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2008 12:36:49   
matejast
Punce men se pa ne zdi vse res tako črno belo. ja, domače, ki ni špricano in veš kako je pridelano je ziher najboljš. Sam če pa začneš z uvajanjem pozimi ko ni bučk pa korenčka itd.. na vrtu je pa moj pediater reku, da je boljša kupljena kašica kot pa bučka iz trgovine, ki jo sam skuhaš. Namreč je reku, da če piše na kašici, da je bio in brez dodatkov pol je to to, ker če je za otroke mora skozi stroge kontrole. Zato jaz brez slabe vesti dam tud kupleno kašico, sam zmeri gledam da je brez sladkorja in bio.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?