Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - pomoč 19.10.2008 20:58:37
|
|
|
|
mafi
|
2007.ali pa na zadnji strani obkljukaj da se strinjaš, da sami preverijo zate in partnerja,potem ne rabiš nosit obenih odločb o dohodnini. lp
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - pomoč 19.10.2008 21:11:46
|
|
|
|
lelaval
|
Aha - sem že pripravla odločbo za leto 2007 (ne rabim iskat še starejše), samo imamo tako žensko na občini, da itak pol papirjev zgubi, pa nas vedno kliče not . Preverja pa tako ali tako v vsakem primeru - sem tudi to obkljukala. Hvala mafi.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - pomoč 19.10.2008 21:15:28
|
|
|
|
mafi
|
če je pa taka koka ji odnesi original samo da ga vidi in ji daj kopijo na koncu pa zahtevaj da ti da kako potrdilo, da si oddala, da ne bo pol prišlo do tega da sploh nisi odala. tko jaz ponavadi delam ker sem baksuz in se moje stvari na uradih založijo . lp
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo - pomoč 19.10.2008 21:58:04
|
|
|
|
lelaval
|
Prava kura je, ja . Saj same vloge ne založi, dodatke - te obvezno založi - pri vseh. Bom pa itak jutri oddala v vložišče (ne direkt k njej). Sem prejšnji mesec morala ponovno oddajat še nekaj za lansko vlogo (pol si lahko misliš, kako je ažurna ), pa sem nesla v vložišče in je gospa v vložišču rekla, da lahko nesem kar direkt k tej gospe, a sem rekla: ne, hvala, mi bo še dan pokvarila
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?