Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 19.10.2008 11:05:46
|
|
|
|
rija
|
rainbow, to kar iščeš je v Sol Umag Smo bili tudi v Sol garden Istra, samo mi ni bil pol tak všeč kot prvi.
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 19.10.2008 11:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem bila prepričana, da bom našla kak post o tem, pa je vse zbrisano Ni zbrisano, samo izbrati moras, da ti ispise poste za zadnjih 180, 365 dni,... Jaz bi ravno tako izbrala tale Sol, je takoj zraven morja, blizu centra, pa dobre tortice imajo :).
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 19.10.2008 11:29:16
|
|
|
|
rainbow
|
Mič hvala za info Rija, hvala; mi bi potrebovali 2 sobi, ali ono družinsko. Moram malo raziskat.
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 19.10.2008 12:46:10
|
|
|
|
total
|
Mi smo bili lani februarja v Sol Garden Istra in smo bili zelo zadovoljni...
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 19.10.2008 21:11:02
|
|
|
|
rainbow
|
sori, da gnjavim gledam in gledam, in nič ne vidim, če imajo ti hoteli samo sobe z pomožnim ležiščem ali kake družinske sobe tudi?????? Kdo ve?? Ker moji punci nista več dojenčici (3,5 + 5 let)
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 21.10.2008 21:52:16
|
|
|
|
bilbo
|
Village v SOL Istri ima družinske sobe
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 22.10.2008 8:02:13
|
|
|
|
ella2006
|
Sol garden istra ima v depandansi družinski apartma. Za 1 maj smo bili v hotelu, kjer smo imeli veliko sobo z king size zakonsko posteljo, pomožno ležišče za tamalo in otroško posteljico za tamalega pa je bilo še dovolj prostora v sobi.
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 23.10.2008 22:16:15
|
|
|
|
rainbow
|
Hvala, punce, sva se zdaj odločila za Novigrad, hotel Maestral. Bomo videli, kako bo
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 23.10.2008 22:50:08
|
|
|
|
enkratna
|
Moj mož, turistični agent (oz. kot včasih reče, da je "prodajalec sanj") pravi, da sta se dobro odločila, to je najboljši hotel tam. Da je isti rang kot Umag, le da je bazen večji. v Umag pa naj bi imeli boljšo hrano (več izbire, raznolika hrana).
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 27.10.2008 20:31:58
|
|
|
|
rainbow
|
Hvala, Enkratna, za tole insidersko info upam, da bo voda v bazenu ok. Pa bo že. Hvala še enkrat
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 6.11.2008 8:31:31
|
|
|
|
ella2006
|
Meni osebno je Sol Garden Istra boljši hotel od Maestrala v Novemgradu,sobe so večje in bolje urejene za mene, pa tudi hrana je veliko boljša. Za 1 november pa smo bili v Sol Coral v Umagu in mi je spet nekako Sol Garden Istra bolj všeč.
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 7.11.2008 10:51:23
|
|
|
|
carmelita
|
Sol Umag bistveno boljši kot Maestral. nikakor isti rang. Sobe so v Maestralu dosti manjše kot v Sol Umagu, hrana v Sol-u tudi na dosti višjem nivoju. Ogromnokrat spala, jedla... v omenjenih hotelih, jih res dobro poznam. So pa za družine v Umagu sigurno najprimernejše sobe v Sol Garden Village, poleg tistih res velikih ( ena jih imenuje družinski app, gre pa za povezano sobo), so še boljše tiste velike na vrhu, seveda če hočeš imeti oba otroka ob sebi v sobi. imaš eno veliko posteljo 200*200 in eno 120*200, pa še vedno full prostora. slaba stran je ta, da nisi v centralni stavbi, so jedilnice in bazena kašnih 50m, če je dež je malo zoprno z otroci.
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 7.11.2008 10:56:57
|
|
|
|
ella2006
|
Carmelita, V Sol Garden Istri so v glavni stavbi (v hotelu) tudi dovolj velike sobe za 4 člansko družino - preverjeno.
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 7.11.2008 16:23:46
|
|
|
|
carmelita
|
ja, saj so velike. samo kaj ko pa večina ljudi hoče še večje ( dosti dolgo delam, da vem da praktično samo za prespat rabijo vsaj predsedniško suito). v primeru, če hoče nekdo več prostora, so v anexu pač večje.
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 23.12.2008 20:49:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow Hvala, punce, sva se zdaj odločila za Novigrad, hotel Maestral. Bomo videli, kako bo Ali veš, kakšna je temperatura vode v notranjem bazenu? Letos smo bili za 1. maj v Sol Umag in je bilo res super, le voda je bila prehladna za namakanje z 2,5-letnikom (28°C). Za drugo leto je v igri Maestral, ampak bi voda morala biti bolj topla zaradi dojenčice.
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 24.12.2008 8:36:36
|
|
|
|
ella2006
|
To tebe skrbi ali tamalo moti, ker naša tamala je pri 1 letu pozimi veselo čofotala in plavala v Atlantiku pa je imel salabih 20C. Oziroma je nemoti hladna voda.
|
|
|
|
RE: kateri hotel v Umagu ok? 26.12.2008 19:56:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Mene skrbi. je zdaj stara 3,5 mesecev, tako da bazenov sploh še nismo sprobali. Maja bo stara 8m. Sem našla v enem katalogu - 28° bi naj bilo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?