|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere toplice priporočate?
19.10.2008 9:35:08   
ery
Ojla.

Z družinico bi se  letos prvič odpravili med zimo v toplice. Pa ne vem kje naj rezerviram. Kje je fajn za otroke?
Je pa pogoj, da smo v hotelu, tako da je združen z bazeni in ni potrebno hoditi ven.

hvala za mnenja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere toplice priporočate?
19.10.2008 9:36:53   
Anonimen
Moravske toplice so špicauser posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2008 10:00:52   
tjašun
No, za prvič in naše najljubše so na morju- Žusterna, druge so Terme Ptuj, je sicer treba ven, ampak moji dve jih vseeno obožujeta. Tretja naša destinacija je Rogaška, je tudi treba ven, ampak se kopaš u rogaški- v vodi, ni nobene alergije na klor, otroci to pijejo, ne vprašaj kolikokrat grejo na blatouser posted image user posted image , in tudi v vodi si lahko dolgo časa. Res pa je, da nimajo kakšnih velikih animacij za otroke, je samo bazenček, pa tam lahko čofotajo. Mi nismo imeli večjih težav v nobenem primeru- samo uživali kjerkoli, samo da smo bili kot družinica skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2008 11:09:12   
sončnica13
No, mi smo pa letos maja šli v terme Olimia in smo bili tud zelo zadovoljni. Je pa čisto odvisno kako velike otroke imaš. V Olimiah ni kakšnih toboganov. Nam je bilo predvsem zelo všeč, ker so imeli v objektu kjer so bazeni tudi ustvarjani kotiček, kjer so bile 2x na dan (1x dop. in 1x pop.) ustvarjane delavnice, ki smo se jih redno udeleževal. In tam potem vsak dela to kar mi pač bolj leži, eni si iztrigovali in tako izdelovali razne umetnine, drugi so barvali, naš 21 mesečnik je pa bolj čečkal. Na koncu so pa še diplomico dobil :)
Je pa tam zanimivo, ker je tudi okolica zelo zanimiva-je res veliko stvari za ogledat ( Jelenov greben, čokoladnica, golf igrišče, Vila čira-čara) Samo ne vem pa kako je s temi ogledi v zimskem času. Maja je bilo res super.
Sicer je pa res tako, kot je že Tjašun napisala, važno je, da je družinica skupaj in je lepo

(odgovor članu tjašun)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2008 14:41:55   
dragana1
Mi smo bili zelo zadovoljni s Čateškimi toplicami. Hotel Toplice je celo povezan s pokritimi bazeni. Tako tudi če je deževalo, nam ni bilo treba ven. Pa je kar ok za celo družino.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2008 15:36:13   
DeVilla
Mi smo premišljevali o Termah Zreče za mesecv november, imamo pa dve pupi 2 in 4 leta.. Kakše izkušnje?user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu dragana1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2008 16:21:43   
Pikapolonica_
No mi smo bili letos spomladi v Termah 3000, in smo bili nadvse razočarani, tako, da smo večinoma časa raje hodili po Prekmurju in Prlekiji, pa šoping na Madžarskem itd, kot pa da bi se gnetli v tisti gužvi. Res mi je bilo ogabno. Pa saj ne da ne bi imeli čisto pa to, hotel je super, samo kopališča so pa tolk natrpana, da razen proti večeru se nismo hodili kopati.

Smo bili pa pred enim mesecem na podaljšanem vikendu v Olimii, so OK. Zreče so potencialno OK, kakorkdaj glede gužve, mi je pa zanimiva Dobrna, sicer tja bolj kot ne hodijo sami penzionisti, samo je pa zato bolj mirno, in je z otroci prav prijetno it tja.

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 19.10.2008 16:22:41 >

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2008 16:38:09   
Barbara111
Super so tu Čatežke ,drugače pa so terme 3000 za poleti super moja dva otroka pa sta navdušena na terme Lendava zaradi spanja v vrstni hiši drugače pa niso slabe pa kaj posebnega tudi ne.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2008 16:40:46   
Spiria
Midva sva bila že nekajkrat v Olimiu, ampak predvsem zaradi čudovitega Sveta savn, ki ga premorejo in sva dneve pretežno preživljala tam.
Bazenski del njihovega Termalnega parka pa naju sploh ni navdušil, dejansko je bolj skromna ta ponudba - dva notranja bazena in en zunanji...
Za december pa imava rezervirane Ptujske terme, glede na  to, kar sva prebrala na internetu, izgleda zelo obetavno  user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2008 17:15:19   
Barbara111
Spiria potem prideš na naš konec na dopust super jaz se še v Primusu nisem kopala pa upam ,da se bomo kmalu šli  sem radovedna,kako je tam.

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2008 17:44:37   
Spiria
No, potem pa že, hehe user posted image
No, o Termah Ptuj sem res prebrala ogromno pohval;  zanimivo mi je bilo to, da ima menda hotel sam super bazene, tako da niti ni potrebe po obisku Term, ki so čez cesto in niso s kakim hodnikom povezane s Primusom.
Res se že veseliva, samo kaj, ko je še dva meseca do takrat user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2008 20:09:39   
Sibil_
Spiria - Primus ima en majhen otroški bazen in en večji bazen, ki je povezan z tistim zunaj-v bistvu en bazen, katerega en del je noter drugi zunaj.V tem bazenu so whirpooli in tisti tok, ko te nosi, pa ločeno sta še dva whirpoola z toplo vodo.

Savne so v Primusu božanske, ko vstopiš je na sredini bazenček, ob strani je en bazen z zelo mrzlo vodo, savne so pa vseh vrst, pa še ledena je.MA, nam je bilo super, pa za otroke imajo tudi varstvo - proti plačilu seveda.Naša dva ta mala sta bila navdušena.....da ne govorim kako je bilo meni lepo na masažah in z možem v kopeli - Primus zelo zelo priporočam, res.user posted image

Hrana je tudi dobra-izbire zelo veliko in vse okusno, predvsem pa ti gredo zelo na roko - recimo nam so nosili vročo vodo za kašico v posebnih lončkih itd.

Lep dopust želim!

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2008 22:44:48   
ery
SAMO TZOLIKO VAM POROČAM-- HVALA ZA ODGOVORE ... REZERVIRALI SMO V TERMAH PTUJ!! JE ŽE MOJ PREJ BIL ZA TJA, DA GREMO... user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?