Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
govorenje in udarec v glavo 17.10.2008 11:09:23
|
|
|
|
marki31
|
Ojla, moj sinček je pri enem letu že zelo veliko govoril od mama, ata, deda, baba, teta, duda, oponašal je živali, povedal je kdaj je žejen, lačen, da bi se kopal, v knjigicah mi je znal pokazati veliko stvari in še bi lahko naštevala. Zdaj bo star 19 mesecev in ne govori čisto nič niti mama ne več, razen po svoje. Opažam, da se to dogaja že nekje 3 mesece. Vsi mi pravijo, da je to verjetno zaradi udarca, ki ga je doživel (padal je na pločniku in se udaril v glavo). Jaz mislim, da je zdaj pač preživlja tako obdobje in zato ne govori. Kaj menite ve?
|
|
|
|
RE: govorenje in udarec v glavo 17.10.2008 11:17:34
|
|
|
|
Ribica **
|
Poznam puncko, ki je tudi nekje pri letu in pol zacela govorit, pac jasno po svoje, pr dveh se je pa cisto ustavilo. Ampak ona ima avtizem, zato to ni primerljivo. Sicer se mi zdi pa malo cudno, da bi nehal govorit zaradi padca po plocniku. Ste bili takrat pri zdravniku? So vam tam povedali, da je to razlog ali je to samo plod domislije "dobronamernih svetovalcev"?
|
|
|
|
RE: govorenje in udarec v glavo 17.10.2008 11:23:12
|
|
|
|
Mišni
|
Če je to točno od takrat, ko je padel, bi ga jaz kzdravniku peljaja. Bi tudi mene skrbelo.
|
|
RE: govorenje in udarec v glavo 17.10.2008 11:28:31
|
|
|
|
marki31
|
Padel je nekje junija samo ne vem točno, če je še potem govoril ali ne
|
|
|
|
RE: govorenje in udarec v glavo 17.10.2008 11:32:56
|
|
|
|
butt3rfly
|
se ti ne zdi, da bi blo bolje iti k dohtarju, kot pa da tle iščeš nasvete? ker tak malemu čist nč ne boš pomagala. sekirat se in pol pisarit po spletu ne bo nič prineslo. pojdi k pediatru. če je kaj, ti bo on znal pomagati, če pa ni nič, boš pa tud pomirjena.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?