Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 8:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
sem dala spodaj v narobe forum torej Naš fant je imel hude krče do 2,5 meseca, zdaj pa krčev že lep čas nima, ga pa ful muči napenjanje. Sploh se ne more sprdet brez pomoči in potem je cel božji dan siten. včasin nama uspe z zvijanjem nogic spustit par vetrov, pa je potem pol ure zadovoljen, potem pa spet, včasih pa kljub čaju za prebavo, masiranju s kremo po trebuščku, pritiskanju nogic na trenušček, ne uspe. kupčke redno podirava in ful lepo podre. ampak temu pa ni konca. a lahko to traja še dlje kot do 4 meseca, pa če katera ve, kako to da nikakor ne more prdnit sam, pa da se sploh nabira toliko plinov notri? hvala
|
|
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 8:49:24
|
|
|
|
nia5
|
Pri nas se je nehalo nekje po 3 mesecu, vse ukrepe že tak izvajaš tako da boš na žalost mogla počakat da mine, pa bo minilo kmalu
|
|
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 8:54:51
|
|
|
|
polma
|
Lahko traja dlje kot 4 mesece... ...pa nič ne moreš druzga, kot že delaš.
|
|
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 9:22:13
|
|
|
|
Volga
|
Odvisno, pri meni traja še dandanajšnji, pa sem že 36. Samo, da znam prdnit, ko je treba.
|
|
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 9:25:18
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Pri nas se je končalo tam okoli 5. meseca
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 9:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
volga very funny hvala vsem za odgovore!
|
|
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 13:39:44
|
|
|
|
SpeliG
|
Jaz ti žal ne morem dati dost spodbude, pri nas se je začelo šele pri 3 mesecih (krčev ni imela nikoli) , zdaj smo stari 6 mesecev, pa je šele kakšna dva tedna ok... Upam, da pri vas ne bo trajalo tako dolgo, je pa za našo rekla P., da je možno od tega, ker ima tudi refluks in je lahko povezano, nevem. Zakaj se je zdaj nehalo v bistvu nevem, mogoče je KONČNO prerasla, ji pa tudi zdaj dajemo Sab Simplex kapljice, lahko probaš. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 14:23:10
|
|
|
|
mml
|
Pri nas je oba napejnjanje nehalo motit nekje pri dobrih 4 mesecih
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 14:32:42
|
|
|
|
pikapoka0608
|
Naš je star že 4,5 mesecev pa ga še zmerja napenja (krčkov smo se tud šele zdej rešil, upam:))
|
|
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 18:45:49
|
|
|
|
pizamca
|
Ja je treba pazit, ko postavljaš vprašanje, ker eni le če morejo vse okol obrnejo tako, da se lahko norca delajo. Pri nas je bilo problematično 4 mesece, potem je bilo pa z vsakim dnem lažje, mislim da pri 5m ni bilo več problematično. Uporabljali sva pa tudi eno Weledino olje za masažo in se mi zdi, da je malo pomagalo.
< Sporočilo je popravil pizamca -- 17.10.2008 18:48:00 >
|
|
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 19:43:27
|
|
|
|
katy82
|
Jst sem naši isto vse izvajala kot ti,ko je pasla kravce sem jo dala na trebuščka in je nucal,se je sprdkala in kupčka še v stotič po moje ornk podrla.Ko je blo pa res hudo sem pa namazala ušesno palčko s kremo in se samo dotaknila anusa in se je sprdkala res ornk.Jo pa še zdej včasih napenja da je čist vijolčna v obraz pa jo probam nasmejat ker takrat se sprosti in v zahvalo ornk spoha enga konkretnega
|
|
RE: kdaj se konča napenjanje? 17.10.2008 21:54:40
|
|
|
|
lotty4
|
Mi smo stari devet mesecev pa še vedno uporabljamo sab simplex, če ne jokamo sto na uro. Pa nam je pediater rekel, da dokler ne bo sama pogruntala kako se znebiti vetrov in jih potisniti ven, bo trpela. Veliko morabiti v gibanju da se črevesje veliko premika, potem se napenjanje zmanjša. Včasih pa je tudi kriva hrana.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?