katjes
|
Po prvotni objavi, se je tudi že objavilo poročilo, kako Gal napreduje! HVALA VSEM za dobre misli, spodbudo in podporo! Naša pozitivna pozornost je malemu Galu v pomoč. Tukaj so novice (oprostite za male začetnice:) > pozdravljeni. pred tednom dni sem vam poslala mail, v > katerem sem vam opisala situacijo mojega nečaka Gala in > naše družine. takrat sem vas prosila za pomoč v obliki > pozitivnih misli, želja, energije, molitve....odzivi so > bili res neverjetni. in danes vam lahko sporočim, da je > naš mali Gal izven življenjske nevarnosti. torej z vašo > pomočjo, s pomočjo vseh tistih, ki ste jim naprej poslali > mail s prošnjo za Gala, z Božjo pomočjo, Marijino > pomočjo, predvsem pa z Galovo trmo in njegovo voljo do > življenja, je Gal dobil drugo rundo. namreč prvo je dobil > že tisto noč, ko so mu rešili življenje. torej, kot sem > že dejala, verjamem v čudeže in tukaj se je res zgodil > čudež, ki verjamem, da se bo dovršil v celoti. rada bi > vam povedala, še za zelo pomembnega človeka v tej Galovi > zgodbi, njegovega kirurga, ki mu je tisto noč rešil > življenje. Galova mamica Brigita, oče Sebastjan in vsa > naša družina, verjamemo, da je ta gospod, dr. > Ivanec (najverjetneje nisem prav črkovala, se pa tako > izgovori ), Galov zemeljski ANGEL in, da bi se brez njega ta > zgodba najbrž drugače odvijala. te dni, dejansko živi z > Galom in njegovimi starši. nekajkrat dnevno ga pride > pogledat, cel vikend je dežural, ko je že v civilu in na > poti domov, zavije še v Galovo stavbo, ga poboža, > staršema pokaže palec v vspodbudo, ob vidnem napredku > malega Gala, pa se mu vse smeji. v tej nesreči, je Galči > res naletel ne samo na strokovnjaka, ampak predvsem na > človeka in očeta. in vsi ostali pediatri na oddelku, vse > sestre, še posebaj sestra Simona, živijo z Galčijem in > starši, za kar smo iskreno hvaležni. ta teden je kirurg > zastavil nov cilj, Gala odklopit iz vseh cevk in kablov, ter > ga počasi za kakšno minutko postavit na noge. ko bo ta > cilj dosežen, bo zastavil novega, tako, da vam za dalje ne > znam nič povedat. eno pa je zagotovo! naš mali Veliki > mož, bo še naprej potreboval dobre želje, > misli, pozitivno energijo, molitve, da si opomore in > pripravi na vse naslednje korake, ki sledijo na poti, da se > mu omogoči normalno otroško življenje. zato vas prosim, > da ste še naprej v mislih z njim, z njegovimi starši in > vsemi nami. seveda vas prosim, da ta mail spet pošljete > naprej, saj je veliko ljudi pisalo nazaj in želijo povratno > informacijo, jaz pa nimam zdaj vseh mail naslovov, da bi jim > lahko poslala ta mail. omenila bi rada še to, da sem dnevno > printala vaše odgovore in želje za malega Gala in starše > in jim nosila v bolnico, kar je staršema bilo v veliko > oporo. zato vsem zares neizmerno hvala, ker ste v mislih z > Galom, starši in vsemi nami. vas v naslednjem tednu > obvestim o novem koraku. naj nas dobra misel, pozitivna > energija, molitev, povezuje, ne samo v takih situacijah, > ampak v vsakodnevnem življenju. Barbara, Galovi starši, > družina Žaler, Černe, Koštomaj in mali Gal. Dobro se z dobrim vrača, zato vsem želim vse dobro.
|