|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba z dojenčkom
20.3.2005 23:12:24   
Pinja
Punca mene pa zanima, če katera ve, kje bi se dalo telovaditi skupaj z dojenčkom :zmeden: Razni fitnesi imajo programe po porodu, ampak brez dojenčka, jst pa bi rada telovadla skupaj z Tajo. Sem dons na vago stopla, pa je zgleda pokvarjena 8), preveč kaže :)- :)-!

lp :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba z dojenčkom
20.3.2005 23:17:15   
Pinja
Aja, sem pozabla napisat, mora bit v Ljubljani 8)

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba z dojenčkom
20.3.2005 23:21:50   
Anonimen
To pa je enostavno - Društvo Štorklja, ki ima svoj center v MB in LJ. Imajo organizirano Telovadba mamic z dojenčki. Poglej na njihovi spletni strani: www.storklja.si

Bye in uživaj.

(odgovor članu Pinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba z dojenčkom
20.3.2005 23:52:51   
jagoda
Pa na fitmami.com poglej!

Mogoče bi midva z Adamom tud hodla. A gremo skup?

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba z dojenčkom
21.3.2005 8:10:14   
mdrevensek
telovadba v fitmami je super. lepa telovadnica in fajn voditeljice. Vzdušje je zelo sproščeno. Toplo priporočam.

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   telovadba z dojenčkom
21.3.2005 9:07:31   
Bejba
Punce, koliko pa to kaj stane?

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   telovadba z dojenčkom
21.3.2005 9:19:08   
lidia
Midva z Lukasom tud razmišljava, da bi začela hodit, pri Štorklji menda plačaš članarino 3.000 SIT.
Fitmami še nisem prečekirala.

Bi res lahko skup hodile :)

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   telovadba z dojenčkom
21.3.2005 9:29:39   
lidia
8.000 mesečno za dvakrat na teden in 4.500 SIT za enkrat na teden, saj niti ni tako drago, sploh pa, ker ni vpisnine, govorim za fitmami.com, mene je kar zamikalo 8)

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   telovadba z dojenčkom
21.3.2005 10:54:21   
Anonimen
Evo še cena pri Štorklji: 8000 sit/ mesec za člane Združenja Štorklja in 9000 sit za nečlane (7000 sit/mesec pri plačilu za 3 mesece)

Z VAMI VADI: Karmen Brandt, dipl. fizioterapevtka, inštruktorica aerobike za nosečnice in inštruktorica joge

KJE: Center Štorklja Ljubljana, Fizioterapija "GIBANJE"

KDAJ:
Za mamice z dojenčki do 6 mesecev: vsak četrtek od 11.00 - 12.30 (pričetek 27.1.2005)
Za mamice z dojenčki nad 6 mesecev: vsak ponedeljek od 11.00 - 12.30 (pričetek 31.1.2005)

Prijave in informacije na 02/ 2512 421 ali 041/430 520 ali info(at)storklja.si .

PRIMERNOST: za mamice in dojenčke od 6 tedna po porodu.

OPREMA: udobna oblačila, obutev ni potrebna.

(odgovor članu Pinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   telovadba z dojenčkom
21.3.2005 13:12:44   
kaja11
Kdaj je pa v fitmami vadba?? A katera ve?

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   telovadba z dojenčkom
21.3.2005 21:39:00   
Pinja
Hvala punce za informacije. Bo treba nekam jit rit premigat, ker vzhaja, namest da bi se manjšala 8).

Lohk se pa zmenimo, pa gremo res skupaj. Če nas bo velik, bomo pa kar svojo skupino zahtevale :)- :)-.

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   telovadba z dojenčkom
22.3.2005 17:06:45   
Natas@
Tudi jaz bi šla z našim kam potelovadit. Mogoče bi se pa res lahko kaj zmenili.

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   telovadba z dojenčkom
23.3.2005 7:28:36   
jagoda
Midva z Adamom bi lahko ob četrtkih ob 11h (fitmami) Se zmenimo in pokličemo če je še kaj fraj?:):bravo:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   telovadba z dojenčkom
23.3.2005 9:32:38   
Natas@
Sem takoj za, lahko tudi 2x tedensko.

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   telovadba z dojenčkom
23.3.2005 11:38:05   
kaja11
A se ne bi rajši za kakšen Rožnik zmenile?? Jst sm čista koma ko z vozičkom gor prilezem, pa še cukr je na zraku. Grem iz Mosteca, mimo skakalnic.... je skos hrib... rita dela:bravo:. Če se boste pa za telovadbo zmenile pa mal poročajte, če je v redu. Jaz bi takoj šla če se res kaj naredi..... poletje se bliža:)-

LP Kaja

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   telovadba z dojenčkom
23.3.2005 14:21:56   
jagoda
Sem klicala za jutri in imajo še fraj. Midve s Pinjo greva jutri ob 11h pogledat kako je, potem se bova pa odločili, če bova nadaljevali vsak teden.

Pride še katera?

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   telovadba z dojenčkom
23.3.2005 14:46:15   
Natas@
Če bo slabo vreme prideva tudi midva pogledat. Potem bomo pa videli kako naprej.

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   telovadba z dojenčkom
23.3.2005 15:03:43   
jagoda
se vidimo natas!

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   telovadba z dojenčkom
24.3.2005 8:59:57   
Natas@
Sprememba, midva bova prišla naslednji teden. Ampak dajta poročat kako je bilo.
LP

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   telovadba z dojenčkom
24.3.2005 9:47:31   
kaja11
Jaz bi tud rada vedla kako je.

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   telovadba z dojenčkom
24.3.2005 20:05:39   
jagoda
evo poročilo: Smo bili na telovadbi in nam je blo všeč :bravo::bravo::bravo: Zgleda kot aerobila. Najprej ogrevanje, pol steper in na koncu vaje na blazini. Vse z glasbo. Otroci so nekateri v lupinicah, drugi v vozičkih, tretji pa se plazijo naokrog in gledajo poskakujoče mamice. Edino kar mi ni bilo všeč je gužva:zmeden::(:( Se mi zdi, da bi blo boljše, če bi blo kakih pet manj glede na velikost telovadnice. Natas, jaz sem pa še gledala katera bi lahko bila...;););) Midve in najina:duda: pridemo spet naslednji četrtek.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?