trdozimc
|
Naš večji naj bi hodil v vrtec, a je bil veliko doma, ker je zelo neodporen in hitro stakne kako okužbo. Če imaš večjega možnost dat v vrtec že prej, je to super zate, ker imaš veliko več časa za manjšega. Seveda je od vsake mamice in od njenih možnosti odvisno, kako si porihta, ampak povem ti samo, kako jaz vidim to stvar: večji je ob prihodu manjšega že toliko velik, da mu je dolgčas doma. Z malim bi se rad igral, a ta še ni za ''uporabo'', zato prihaja do ''neprijetnosti'' - ga, potiska, stiska (objema), jaha, .... ti si neprestano med njima, moral bi se ukvarjat z malim, ker te pač potrebuje (pogosto hranjenje, previjanje), da sploh ne govorim o utrujenosti po porodu, ukvarjati pa bi se moral tudi z velikim, ker mu je pač dolgčas in te ravno tako potrebuje............ Vse se da, če je treba, o tem sploh ni dvoma, ampak meni je prav odleglo, kadar je bil večji v vrtcu: tam se mu je dogajalo, jaz sem se dopoldne posvetila mali in si malo odpočila, kadar je ona počivala, popoldne pa sem se lahko veliko bolj posvetila večjemu, ker nisem imela slabe vesti, da tako zapostavljam malo.
|