mozart
|
Veliko sem brala o porodnišnicah in izbirala kje bom rodila. Želela sem najboljše. Obiskala sem porodnišnico v Postojni in se odločila zanjo, čeprav sem iz LJ. Zaradi težav pa sem šla prej rodit in sicer kar v LJ (čeprav sem slišala precej grdega o osebju in sami porodnišnici). Ker se nisem odpirala, sem dobila 3 tabletke, 2x so me ročno odpirali, mi predrli mehur, sprožili popadke, dodali še umetne,a ni in ni šlo.Na koncu so se le odločili za carski rez. 2 dni sem preživela v porodni sobi, torej sem celo 2x srečala isto osebje: zdravnike, sestre, babice in študente in moram reči, da ni bilo enega, ki bi bil vreden slabe besede ali najmanjše kritike.Porodna soba - lepa in urejena, vsi prijazni in ustrežljivi (umivanje, čaj, masaža, dihanje med popadki...). Oddelek za intenzivno nego - odlična skrb, prijaznost osebja... Soba za otročnice - urejena, pomagajo ti pri negi otroka, ti ga podajo in lepo skrbijo za oba ne glede na uro (podnevi ali ponoči). Rada bi povedala, da je za mano težak porod in sem bila že trdno odločena, da bo to edini otrok, vendar že zdaj , ko sva 2 tedna doma, upam razmišljati o še enem otročku (precej zasluge gre ravno Lj. porodnišnici). Moja princeska je zdrava in tudi jaz že pridno likam njene pleničke. Spoštovane bodoče mamice, tudi sama sem bila v dvomih kam rodit (v LJ sploh ne), a zdaj vem, da je to odlična porodnišnica z izkušenim in kvalitetnim kadrom. Hvala prav vsem, da so mi omogočili lepe spomine na tiste prve trenutke z mojo malo štručko. HVALA, HVALA, HVALA!
|