Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
septemberke in trebuščki 20.3.2005 12:09:54
|
|
|
|
Kiki
|
Zdi se mi da bolj malo. Sicer pa sem si jaz predstavljala, da vedno začne rasti najprej del ki je pod popkom? Pri meni je pa kar cel trebuh večji. Ali je to tudi pri vas ali je to rezultat povečanega teka? Kaj pa spodnji del trebuha imate mogoče že kaj trši na otip?
|
|
|
|
septemberke in trebuščki 20.3.2005 17:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj! Kar zjokcala sem se ob temi. Lani sem jaz prebirala z zanimanjem vse, kar je bilo v zvezi s septemberskimi buhiji, sedaj pa imam čudovitega fantka, ki se je rodil 27.9.20049nebesa Ja, tak čas lani se mi je že začel poznati buhec. Sicer sem še skakala okrog v svojih kavbojkah-tistih z nizkim pasom... Kar pogrešam trebušček. Še sedaj si včasih podzavestno položim roke nanj in se potem spomnim, kako lepo je bilo, ko je bil moj kepko še v njem...no, ampak sedaj je pa še lepše...na široko nasmejana usteca z enim samim čisto prvim zobkom:metulj: Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
septemberke in trebuščki 21.3.2005 7:52:17
|
|
|
|
Pia67
|
Moj trebuh je zanemarljivo majhen. Po eni strani sem tega vesela, saj počnem vse stvari normalno in me ne ovira. Najbrž se bom še razlezla, večji je le po kosilu, je pa res, da se je razširil ves in ne samo predel pod popkom. Najbrž je še prezgodaj, komaj končujem 15. teden. Kavbojke lahko nosim še "stare", omislila, sem si 3 številke večje, elastične in jih predelala. Danes sem v njih, priznam, da je udobneje sedet, torej nekaj trebuha pa le imam. Po moje bom imela do septembra že vrh glave bušija in komaj čakala na ...
|
|
|
|
septemberke in trebuščki 21.3.2005 8:31:42
|
|
|
|
saba
|
dan septemberke moj buh je vsak dan večji in sem prav :)-:)- v petek sem imela UZ in videla našo pikco. Non stop je čepel in sesal prstek9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
septemberke in trebuščki 21.3.2005 8:52:18
|
|
|
|
roberta
|
ojla, jaz sem tudi septemberka, no ali pa pozna avgustovka - imajo tudi pri meni težave z določitvijo starosti :) in sicer v načeloma 16. tednu in moj trebušček se je začel kazati (le da drugi tega še niso opazili!). sicer pa ja, sem zaenkrat še v starih oblačilih (razen enih kavbojk) in trebušček se najbolj pozna pod popkom - razen ko se najem je cel večji :) in je trši... lep sončen dan, roberta
|
|
|
|
septemberke in trebuščki 21.3.2005 11:26:36
|
|
|
|
ninocka
|
men se je pa KONČNO čez vikend povečal...pa kr cel buši, ne samo del pod popkom...:bravo: :bravo: :bravo: upam, da nisem samo napihnjena in bo potem kar splahnel, ker sem resnično že užaljena, da ga nimam :grrr: ko sem končno lahko ponosna na velik buši, ga pa od nikoder ni :zmeden: sem pa 15 teden (po :duda:) in 18 po zadnji M LP, :rozica:
|
|
|
|
septemberke in trebuščki 21.3.2005 12:18:04
|
|
|
|
kathy
|
Pozdravljene septemberke! Tudi mene ste zmedle s temi tedni. Po zadni M naj bi jaz danes začela 16t, rok pa imam 5.9. ninocka a nimaš ti rok 4.9. in kako si potem po ZM že 18t:( Pa ena je rekla, da je v 15t in ima rok enkrat po 20-tem septembru, nič mi ni več jasno:ups: V katerem tednu naj bi potem bila? Moj buši, se pa počasi veča, mojih kavbojk ne oblečem več. V sedo pa na pregled. Kako pogosto imate preglede, na koliko časa? LP
|
|
|
|
septemberke in trebuščki 21.3.2005 15:12:23
|
|
|
|
ninocka
|
Tedni se praviloma štejejo od prvega dneva zadnje M. Moja je bila 27.11. in če bi po tem štela bi bila zdej v 18 tednu. Rok poroda bi bil 04.09. So mi pa na prvem UZ in na nuhalni ugotovili, da je :duda: 1 teden manj star (verjetno kasnejša zanositev). Na UZ mi je pisala točna starost otročka in zdej štejem kr po tem, tko da sem po njegovi starosti v 15 tednu. Rok so mi pa tudi uradno prestavli na 11.09. (piše v materinski). Sej G ti šteje itak po zadnji M, sam men je bol zanimivo štet kok je star moj pikec/pikica. Upam, da ti je kaj bolj jasno. LP, :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?