|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Športna oblačila
15.10.2008 7:55:22   
moja malenkost
Oj. Ja, jaz imam pa nekako obraten problem. V službi moram biti urejena in posledično imam polne omare hlač na rob in raznobarvnih srajc. Ko pa je treba na kakšen piknik ali privat kam na obisk in podobno, pa enostavno nimam nič pametnega športnega za oblečt. Ok, imam kavbojke, pa še to samo ene k so mi ok, drugih sploh nočem nosit, ker se ne počutim dobro v njih. Ful mi gre namreč na živce, ker se nekatere kavbojke tako raztegnejo ko jih nosiš, da potem zgleda kot da so ti dve številki prevelike.
V glavnem, ne znam si kupit kaj športnega, pa da bi izgledalo super. Rada bi namreč kakšne fine kargo hlače, pa nikjer ne najdem ta pravih. Vse imajo tako široke hlačnice, vsaj na meni, ko vzamem št. 40-42.
Prav rada pogledam za kakšno lepo športno oblečeno bejbo in tudi sama bi se rada znala tudi športno oblečt, pa ne vem kako in kje.
Torej nasvet kje najti kakšne lepe športne-kargo hlače, da nimajo preširokih hlačnic. Že tako sem majhna, če pa imam še široke hlačnice, pa zgledam kot en balonček user posted image .

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Športna oblačila
15.10.2008 8:22:31   
Pikica76
Poglej v S.Oliverju.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2008 9:25:40   
moja malenkost
Pa še eno vprašanje - katere kavbojke se ne raztegnejo? Koliko morajo imeti elastana notri, da ostanejo tudi čez 8 ur takšne oblike kot takrat ko si jih oblekel?
Pa še kakšen nasvet kje bi jih dobila bi mi tudi koristil. Pa ne mi kakšnih fensi šmensi blagovnih znamk pisat, ker ne mislim dat za kavbojke celo premoženje user posted image .

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2008 13:02:31   
muška
Jaz imam ene benettonove kavbojke, ki se ne raztegnejo čisto nič, pa niso bile drage.

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2008 13:04:22   
Mišni
Ma kargo hlače morajo biti široke. Pa nič manjša ne boš izgledala, če jih boš imela. Prej obratno, bi rekla. V našponanih hlačah, pa če nisi še okrogla zraven, potem izgledaš najbrž kot kak otroček.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2008 13:48:43   
moja malenkost
Pa saj to je problem, da nisem ravno pri ta suhih, tako da mi široke hlačnice res ne sedejo, no na meni se mi zdijo ful smešneuser posted image . Ker pol ti nekako objamejo stegna, spodaj so pa ful široke. Ma, saj ne znam razložit user posted image .

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2008 13:53:02   
Mišni
Potem pa še bolj široke kupi, da ti bodo še v stegnih široke.

Velika rit je velika stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2008 14:12:50   
nena m
Jaz sem si namesto pravih kargo hlač (v katerih zgledam grozno) kupila tele:

http://www.neckermann.si/artikel/3118057/Wob-raztegljive-hlace

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2008 20:50:13   
Jelcy
Meni so najboljse dobre stare "leviske"...sicer ne vec 501 in podobne, ampak novejsi modeli..imam kar nekaj modelov(ki mi trenutno ne grejo goruser posted image ) in so tudi veckrat oblecene se vedno oprijete in se ne razsirijo in ne lezejo dol pa naredijo lepo rit...tudi ce ni ravo lepa-kot npr moja.

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2008 21:32:03   
Anonimen
Prav rada pogledam za kakšno lepo športno oblečeno bejbo in tudi sama bi se rada znala tudi športno oblečt, pa ne vem kako in kje

H&M, Esprit Edc, mogoce kaksen Oliver.

Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2008 8:46:26   
muška
Tudi v Mangu bi se dalo najt kaj takega kot iščeš. Jaz sem si kupila (lansko leto)ozke kargo hlače. Se pravi šle so lepo po nogi, spodaj ravne in žepi gor. Bolj športno elegantna varianta, pa so se prav fajn obnesle. Tudi kakšno malo boljšo majčko sem lahko imela zraven, pa ni nič čudno zgledalo. cena 20 € user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2008 9:15:29   
moja malenkost
IZVIRNO SPOROČILO: nena m

Jaz sem si namesto pravih kargo hlač (v katerih zgledam grozno) kupila tele:

http://www.neckermann.si/artikel/3118057/Wob-raztegljive-hlace

In so v redu? A to so tak material kot kavbojke ali bolj tanke?

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.10.2008 9:18:11   
moja malenkost
IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Meni so najboljse dobre stare "leviske"...sicer ne vec 501 in podobne, ampak novejsi modeli..imam kar nekaj modelov(ki mi trenutno ne grejo goruser posted image ) in so tudi veckrat oblecene se vedno oprijete in se ne razsirijo in ne lezejo dol pa naredijo lepo rit...tudi ce ni ravo lepa-kot npr moja.

Kako pa se kaj vrtijo cene pri Levi's?

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.10.2008 9:18:46   
moja malenkost
Bom šla še v Mango, pa S.Oliver pogledat, tam še nisem gledala.

Hvala za nasvete user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
16.10.2008 9:24:54   
Anonimen
http://shop.hm.com/de/?action=viewshoppingwindow&dept=DAM_SPO_SPO

http://shop.hm.com/de/?action=viewshoppingwindow&dept=DAM_SPO_SPO

Neposredna povezava do sporočila: 15
16.10.2008 10:19:58   
Lenny
Simpatične kargo hlače ima tudi Street One.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.10.2008 13:13:51   
muška
http://www.superge.si/html/svn/2375138-AA.shtml

poglej kaj sem našla. user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.10.2008 13:18:51   
moja malenkost
Ja super, sam je samo S in M velikost. To si lahko dam sam na nos user posted image . Drugač pa zgledajo super (sploh cena user posted image ), sam nisem našla sestave. Ker če je 100% bombaž pol se spet ornk raztegnejo.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.10.2008 14:16:23   
muška
malo dalje prelistaj, jih je še nekaj. Se pa ne raztegnejo te bombažne!

http://www.superge.si/html/svn/890-AA.shtml

< Sporočilo je popravil muška -- 16.10.2008 14:18:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?