Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 22:56:19
|
|
|
|
pika74
|
zeljno glavo:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:13:50
|
|
|
|
KMALU
|
Danes dobila menstro tako da.... :((:((
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:35:20
|
|
|
|
gordy
|
ja pika :):):) sem slišala, da ne sam da štorklje kaj prinesejo :):):) ampak se včasih kaj tudi med zeljnimi glavami najde :):):) Ma ja... sem bila zjutraj tako slabe volje zaradi :hudicek: , da me takole kvašenje neumnosti malo v dobro voljo spravi...:):):)
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:38:13
|
|
|
|
gordy
|
KMALU! :((:((:(( sem tudi jaz zjutraj... pa popoldne še bolj, ko se je :hudicek: ulila v vsej svoji veličastnosti!!! Pa sem ugotovila, da nič ne pomaga in da se :hudicek: ne umakne :duda:... Bo naredila ta svoje... ampak iskreno upam, da bo ta :hudicek:, ki je prva po HSG, hkrati tudi zadnja za naslednjih 9nebesa... Zdaj greva pa lahko z ramo v rami v novo akcijo, če si za :):):)
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:39:25
|
|
|
|
pika74
|
sam brez prerivanja prosim :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:55:36
|
|
|
|
gordy
|
Ja no :):):) pika :):):) bom pazila, da katere ne pohodim ;););) ker taka lumpa pa tut nisem ;););) ali pač:zmeden:
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 9:33:13
|
|
|
|
Maša26
|
Ohoj, Z veseljem bi se nalezla, po drugi strani pa čakam M, da začnem s klomifenom.. Bolj realno se mi zdi, da se M veselim čimprej, danes je že 35. dan. Čeprav me vsake toliko časa spodnese in se že počutim :nosecka:. Ampak, saj pravim, poskušam bit realna.. Vseeeno :miska::miska: za epidemijo!! :kuza:
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 10:46:26
|
|
|
|
KMALU
|
GORDY seveda sem za... Ce pa ga prej najdem pa se tebi enega prinesem.. :ups::)-
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 15:05:32
|
|
|
|
Anitka
|
:)-:)-:)-:)-Sem pogledala mal v eno stekleno kroglo in videla, da bo do konc marca novih srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: kar mrgolelo. V parilu se bo pa baje epidemoja še kar nadaljevala.:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 15:13:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hej Anitka, sem prebrala, da :hudicek: ne čakaš tam okoli 29.3., kdaj pa si imela O? Se mi je zdelo, da sva jo imeli ob istem času, pa jst :hudicek: nečakam, tam okoli 25.3. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 19:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Gordy, jaz grem taborit s tabo :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?