|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izguba zavesti
14.10.2008 18:36:50   
sabi
pozdravljene
lepo vas prosim če mi odgovorite na vbprašanje in sicer danes sem imela an polikliniki 100g test GOTT, najprej mi niso mogli vzeti normalno krvi,češ da imam preveč zavite žile, nato pa sem po šestem pikanju ratala omotična in ne ćisto izgubo zavesti, malce zaspana, zato so me dali ležat in potem je bilo čez pet minut vse ok, tudi čez cel dan, NIKOLI PA SE NISEM BALA IGEL ALI KRVI, TAKO DA NE VEM KAJ MI JE BILO.Zanima me, ali sem s tem kaj poškodovala plod, kajti zelo me skrbi koliko vpliva taka nenadna omotica na otroka?
že vnaprej vam hvala za odgovore
.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izguba zavesti
14.10.2008 18:50:59   
Abra
Če je blo to samo kratkotrajno, mu ne more nič škodit. Kakšen pa imaš pritisk?

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2008 18:53:47   
sabi
vedno ga imam od 120-130/60-80, danes pa po vsem šest urnem matranju od 7 ure zjutraj pa do 13 ure popoldne, ko sem prišla domov sem ga imela 144/88, sam to je po mojem od neprespanosti utrujenosti, drugače pa nikoli nisem imela problemov s pritiskom.Misliš, da je potem vse ok?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2008 19:07:09   
mala maja
Jaz sem pri prvem padla skupaj sredi trgovine. Kar na lepem sem se zložila in so kar nekaj časa rabili da so me k sebi spravli. Sem prv čutila kako lezem skupaj amapk potlej je pa samo še počilo ko sem padla.

Našemu malemu ni bilo nič, razen tega da je precej navihanuser posted image user posted image  tako da brez skrbiuser posted image user posted image  .
Je pa možno da si slabokrvna in si zaradi tega padla skupaj. Vsekakor naslednjič omeni ginekologinji. Če te pa skrbi jo pa kar pokliči in povej, bolje vprašati kot pa da si v strahu.
user posted image

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2008 19:20:10   
Abra
Lahko, da je blo vse skupaj. Slab zrak v ZD, tista ogromna količina cukra, ki je nisi navajena ... pritisk si pa zdej par dni meri, da vidiš, če niha. Ali imaš diabees? Lahko je blio to tudi zaradi tega.
Jaz sem bila na 50g testu, sem ok, sem pa imela tam tudi izredno visok pritisk, čeprav ga drugače nimam (sem tam prosila, če mi ga zmerijo)

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2008 19:37:29   
sabi
padla sem skupi preden sem vzela glukozo, je pa res da sem mal anksiozna, tesnoba me je dajala včasih, zdej ne več, ampak sem čutila da sem se nečesa ustrašila.so pa ugotovili da imam diabetes in sicer 8.1.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2008 19:56:49   
sabi
ali je že katera od vas v nosečnosti izgubila zavest??

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2008 19:59:47   
Ajvy
Jst sem izgubila zavest, padla in pridelala tri orenk buške.....
Ko so me spravili k sebi, sem rabila še kar nekaj časa , da sem lahko sploh gledala in govorila....slikali so mi glavo, kar je bilo nevarno za plod.....
V temi sem ležala tri dni, nekaj časa nisem mogla brat in gledat tv-ja...
S pupo je vse v redu...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2008 20:25:38   
sabi
Ajvj zakaj pa si padla skupi??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?