Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25 Za bluzice in "majčke" je zakon Nara camicie (sicer ni poceni), tudi v H&M dobiš kakšen bolj klasičen kos (črne hlače, bluze,...) ki ni preveč drag, potem pa Modiana (je kar draga), Mura in Labod imata tudi take bolj klasične zadeve. Sej v bistvu naj bi ženska potrebovala 10 osnovnih kosov oblačil, ki jih potem samo dopolnjuješ z različnimi modnimi dodatki, šali, čevlji, torbicami in si vsako sezono potem dokupiš še kakšen nov zgornji del (bluzo ali majčko) in si vsako sezono na novo uštimana. A gledaš unga tipa sivga v nedeljo po tv3 , kako je že. Ko je ena topmodelka zraven njega, ko ima tako smešno čupco V glavnem mene fršlok vsako jutro, da imam samo 10 osnovnih kosov oblačil, ki bi jih popestrila z dodatki. Prav tako mi je neokusno, da bi človek potreboval samo eno srajco. Ok, če imaš neko delo, da imaš šihtno banduro gor, itak, logično, ampak da sem vsak dan v isti srajci z drugim šalom ali pasom, pomojem da srajca orng zaudarja, je zgulena in slej kot prej bo en opazil, da nonstop nosim isto Ok, do druge sezone, ko si lahko kupim drugo srajco, al kako? Daj ne se šalit, no Drugače se pa strinjam glede Nare Camicie, ampak ker je omenila, da se ji Labod zdi drag, so cene Nara Camice ravno nekje premosorazmerne z Labodom. Btw, v H&Mu imajo letos nore srajče za okoli 20€ (mislim, da so 19.90€), luštni ravno pravjšni dekolteji, lepi rokavi, nore barve. Sem si mogla kupit v beli, črni, sivi in vijolični barvi Zraven si dokupiš hlače z zavihki, z močnimi žepi, ali pa krilo na A z žepi, gumbi, odbite nogavičke in si res lepo oblečena za manj kot 100€. Pa lep pozdrav...
|