|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosta mesta v vrtcu
13.10.2008 14:47:34   
cindy
 Zanima me ce katera ve za kaksno prosto mesto v vrtcih v Lj? Na portal kjer naj bi bila napisana ne morem pritiuser posted image Zasebno varstvo je drago za znoret vendar ce ne bo slo drugace bom mogla nekako spacat 490 euuser posted image Ali pa pustit slubouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosta mesta v vrtcu
13.10.2008 14:57:13   
sazi
Zasebno varstvo je drago za znoret vendar ce ne bo slo drugace bom mogla nekako spacat 490 eu

OJEJ, od kje pa take cene? Naša varuška je sicer zasedena, tako da ti ne morem nič ponuditi, ampak plačujemo precej manj.
Sem pa pred nekaj dnevi gledala na seznam prostih mest, in jih za otroke 1-2 leti v LJ NI. Za starejše se pa najde kaj.

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2008 15:03:29   
cindy
Ja ja to je eden izmed zasebnih vrtcev, mam se eno moznost za 380eu ampak nima nic fleksibilnega casa dela od 7 ko moram bit ze v sluzbi in do 16 .Ampak redko kdo je  tako dolgo tamuser posted image Ne vem ta s katero smo se zmenili je sedaj odklonila in sedaj smo tam ko jazuser posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2008 15:16:33   
tabi
v Lj.po nekaterih vrtcih je še plac,samo če si zunanja te ne vzamejouser posted image tako imamo mi prvega imamo v Lj.vrtcu za drugo je plac sam me ne smejo not vzet ker Jankovič ne pustiuser posted image tako da sem našla varuško cena 250e in ima prijavljeno in ima 6 otročkov 2007user posted image imam pa kolegico ki so se ta mesec preselili v Lj.in je prez problema dobila vrtec(jasli)user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?