|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preživnina za nazaj
13.10.2008 10:06:35   
mklks
jst bi pa rabila en nasvet...rodila sem novembra 2007...s partnerjem nisva bila skupaj, ampak otroka je vseeno redno obiskoval...po nekaj mesecih sva se odločila da še enkrat poskusiva kot par, ampak naju je po 14 dneh zapustil, češ da ni pripravljen in vse od takrat otroka ni videl....po tistem sem takoj vložila zahtevo za preživniino in sedaj 8. oktobra smo imeli obravnavo in določeno mu je bilo 130 € preživnine....

sedaj pa me zanima, ker mi vsi govorijo da nej iztožim še za nazaj, vse od poroda naprej...kake so sploh šanse da jst ta denar dobim?
naj še povem da sem študentak  in nekih velikih dohodkov nimam....da me ne bo slučajno katera napala češ da mi gre samo za denaruser posted image

in kak je postopek, če slučajno katera ve?

bi bla pa vesela kakršnegakoli nasvetauser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preživnina za nazaj
13.10.2008 13:25:19   
tina a
Če se ne motim, bi lahko to "zahtevala" na sami obravnavi na sodišču. Drugače pa ti pripada preživnina od meseca ko si vložila vlogo. Torej če si vložila decembra 2007 ti pripada od tega meseca.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: preživnina za nazaj
13.10.2008 14:13:14   
mklks
sej sem neki omenla, pa je rekla sodnica da za več kot en mesec nazaj mi ne more ona dat..tko da po moje sem verjetno lahko srečna, da sem vsaj tolk dobla a ne

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?