Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 12.10.2008 19:15:57
|
|
|
|
mlinar
|
Nevem ker ne hodim z njim na wc
|
|
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 12.10.2008 19:21:11
|
|
|
|
Doll
|
Seveda da se ga obriše
|
|
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 12.10.2008 19:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mnde ja se ga uči da si ga obriše. A ni to neki najbl logičnega Pa kako to delajo drugi naj te pa res ne skrbi. Mislm eni se tud tuširajo bl sezonsko, pa se mnde ja ne boste zgledovali po takih.
|
|
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 12.10.2008 19:29:12
|
|
|
|
bumerang
|
Obriše in umije.
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 12.10.2008 20:07:55
|
|
|
|
Rožica I
|
Moji moški so si ga zmeraj samo stresli, tako da sem danes prvič slišala, da si ga eni tudi brišejo in celo umijejo (po lulanju). No, pa veljam za kar čistunko v družbi . Skratka, moji moški pa tudi po moško lulajo, se pravi stoje- (ko sem se ravno spomnila ene take debate ) ! Se mi pa močno zdi, da me boste linčale kot zanikrnico.....pa mi tudi to dol visi !
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 12.10.2008 20:15:46
|
|
|
|
Mišni
|
Obriše oz. obrišeta.
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 12.10.2008 21:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anonimen. Zanima me kako učite otroke predvsem fantke, da si po lulanju lulija obršejo ali samo otresejo ? Vem, da je bolj higijenično da se ga obriše ampak vseno ???? Kako pa to naredijo vaši možje? punčko se verjetno da tudi učit brisat in otresat lulčka, samo efekta ni, tko da ja, predvsem fantke učimo, ja...
|
|
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 12.10.2008 21:48:33
|
|
|
|
Pikica76
|
Jaz sem našemu začela brisat, ko se je odvadil od pleničk, pa se mi je moj dragi smejal in rekel, da se to ne dela tako. Je pa res malce zoprno, ker se papir kaj hitro zalima na kožico, pol je mogoče res najbolj naravno in higienično, da se otrese, po moje, ali pač
|
|
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 13.10.2008 8:15:01
|
|
|
|
puncica
|
pri nas si ga še sam ne upa otrest kaj da bi mu jaz šarla dol s kakim papirjem, ker kr živčnga faše res in se začne dret kot bi mu ga utrgala pa je šele 2 leti star, on ga otrese tako da skače po kahli , stoje pa tako ne mora lulat ker si ga ne upa prijet, pa noben druga se mu ne sme približat na 1 m
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 13.10.2008 9:49:55
|
|
|
|
diva 4
|
Ko lula sede na školjko in si s papirjem obriše lulija. V naravi pa lula stoje in če ni papirja - robčka pri roki , ga pač samo otrese.
|
|
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 13.10.2008 12:27:05
|
|
|
|
tojeto1
|
Naši tamali ga otresejo. Sploh še nisem slišala , da bi si ga kdo brisal. No, razen punč seveda!
|
|
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 13.10.2008 13:19:13
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1 Naši tamali ga otresejo. Sploh še nisem slišala , da bi si ga kdo brisal. No, razen punč seveda! a si mislil/a punčk..ker kot jz vem punčke nimajo lulijev.ali pač
|
|
|
|
RE: Ali si obriše lulija ali otrese? 13.10.2008 13:28:00
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: anonimen. Zanima me kako učite otroke predvsem fantke, da si po lulanju lulija obršejo ali samo otresejo ? Vem, da je bolj higijenično da se ga obriše ampak vseno ???? Kako pa to naredijo vaši možje? Moj mož si ga obriše. A tvoj si ga samo otrese? A pa je to ok? recimo ko si boksarice gor potegne, a mu ostane kakšen flekec od lulanja Kako pa pri kakanju? A si obriše rito? Moj otrok je nekje od 21meseca dalje podnevi brez plenice. Lulat hodi direkt na školjko, razkoračen, ciljamo, kasneje pa si z vlažilnim robčkom obrišemo lulčeka. Kakat gre na kahljico in tudi po kakanju si umijemo (kar v banji!) ritko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?