Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 18.3.2005 19:27:57
|
|
|
|
SANDY
|
račka ki gaga iz Iga :)-:)- sori...hehehe
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 18.3.2005 19:28:59
|
|
|
|
india
|
Sandy :)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo:!!!
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 18.3.2005 19:30:31
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo::bravo::bravo: SANDY!!!!
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 18.3.2005 19:30:56
|
|
|
|
sarči
|
IgG anti D,vem,da dobis,če si Rh neg.,v 28 tednu nos., kaj pa je AGA,pa nimam pojma!?!:zmeden::
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 18.3.2005 19:33:36
|
|
|
|
SANDY
|
sej vem da je neumno, sam k sem vidla to, se nisem mogla premagat :)-:)-
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 18.3.2005 19:51:10
|
|
|
|
*KAJA*
|
To so imunološke preiskave kot dokaz antigliadinskih protiteles,npr:pri tihi celiakiji. Te preiskave delajo pri DHD bolezni (redko,zelo srbeče kronično se ponavljajoče vnetje kože).
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 18.3.2005 21:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A sta izvide dobila, Teja? A to, Kaja, potem lahko pomeni, da gre za tiho celiakijo? Saj lahko vprašam, a ne? No, saj sem že...
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 18.3.2005 21:52:50
|
|
|
|
*KAJA*
|
Tak je pisal v enem članku.Če pa še za katere druge bolezni delajo te preiskave pa žal nebi vedela.
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 19.3.2005 8:32:03
|
|
|
|
dory
|
Ja Maj ma tisto zadevo precej povisano,tko da me kar mal skrbi :(
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 19.3.2005 9:32:42
|
|
|
|
Seven*
|
Teja. To so dolocene protitelesa razreda G. Kot so ze punce navedle link, ostalo sledi spodaj.. "Začelo se je z odkritjem protiteles usmerjenih proti gliadinu (proteinski del pšeničnega zrnja, ki je škodljiv za bolnike s celiakijo) v krvi bolnikov s celiakijo. Ta protitelesa so poimenovali antigliadinska protitelesa (AGA), v diagnostiki celiakije pa se uporabljajo že okoli 20 let. Navkljub obetajočim začetkom in visoki občutljivosti pa se je kasneje izkazalo, da ta protitelesa niso zadostno specifična, da bi lahko samo na podlagi njihove prisotnosti postavljali zanesljivo diagnozo bolezni."
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 19.3.2005 9:34:01
|
|
|
|
Metuljčica04
|
IgG je imunoglobulin G(beljakovina,ki deluje v imunskem procesu,ki deluje kot protitelo).Protitelesa IgG so pomembni antitoksini in opsonini(snovi v telesu).Imamo 5 vrst protiteles IgD,IgM,IgG,IgA,IgE. Če bi vedele v osnovi za kaj gre,bi ti lahko več pomagala!:zmeden: L.p.!:rozica:
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 19.3.2005 12:45:58
|
|
|
|
dory
|
Punce najlepse se vam zahvaljujem za tele razlage in linke..se posebej tebi SEVEN,ki si mi se posebej razumeljivo napisala za kaj gre... hvala vam vsem:rozica:
|
|
|
|
Medicinke..a mi loh kera pomaga :) 19.3.2005 13:45:28
|
|
|
|
ZARA
|
teja... a to so zdej pogruntal,k so mu kri vzel?? V posvetovalnici??
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......