Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 18.3.2005 18:38:02
|
|
|
|
Naja31
|
JUHU! :sloncek: V prihodnjih dneh morava nabaviti se zadnje stvari za novega druzinskega clana (tetra plenice, povijalne plenice, gaza, vata,...) in so mi predlagali, da naj se odpravim v Tosamino tovarnisko trgovino v Domzale. Zdaj me pa zanima, ce je tam res toliko ugodneje, da se mi splaca do tja zapeljati? :zmeden: No, saj nimam tako dalec, sem iz Lj. Hvala in lp, Naja :nosecka: :kuza:
|
|
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 18.3.2005 18:55:01
|
|
|
|
rozi81
|
A veš da ne vem če je ceneje sam sm pa jst vse tm kupila kar se plenic tiče.žabice in mako majčke. 2 kompletka oblekc nč več aja pa dve kapici. So take stvari tm k jih rabiš pa na kupu so pa trgovina od Tosame je zato je verjetno mal cenej. Pejt pogledat če ti ne bo ušeč greš lahko še vedno drugam. Lp S
|
|
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 18.3.2005 18:55:25
|
|
|
|
babsie
|
Tetra plenicke in vatke so preizkuseno cca: 15-20% cenejse kot v Baby centru. Za ostale artikle pa nisem pogledala. lp barbara
|
|
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 18.3.2005 18:55:46
|
|
|
|
bskrle
|
Trgovina je na Viru pri Domžalah, iz LJ slabih 10 -15 min.Ob glavni cesti je, tako da je ne moreš zgrešiti. Je vsaj 15 % ceneje kot njihovi izdelki v drugih trgovinah, jaz sem tam kupovala tudi blazinice za dojenje.
|
|
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 18.3.2005 19:16:38
|
|
|
|
hruškica
|
Jaz sem tudi tam vse nakupila: povijalne plenice, tetra plenice, vato, gazice, umivalne gazice, zložence, vložke, blazinice za dojenje, en kompletek za iz porodnišnice, odejico... Imajo ful stvari in ful prijazne prodajalke, tako da lahko kar velikooo zapraviš. Jaz sem tam pustila 27000, pa bom mogla iti še po vložke in še kaj...
|
|
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 18.3.2005 20:44:24
|
|
|
|
mala maja
|
Hojla!!! no greš na obvoznico in nato na AC proti Mariboru. Iz AC zaviješ ven pri izvozu za Domžale in zaviješ desno. Nato greš skoz naravnost čez semafor in se pelješ skoz naravnost, nato se spet ustaviš na semaforju pred Tosamo, ki bo na tvoji desni
|
|
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 18.3.2005 21:17:24
|
|
|
|
Lu
|
Njihove izdelke imajo ceneje, pajacke pa ne. Preverjeno. lp Lu
|
|
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 19.3.2005 17:04:13
|
|
|
|
piščanc
|
imajo pa tudi kakšne izdelke, ki jih drugače ne dobiš v trgovini, meni so bile všeč velike pakunge vate
|
|
|
|
Tosamina trgovina v Domzalah 19.3.2005 18:50:35
|
|
|
|
hruškica
|
Saj vem, das em že rekla, da so tam prodajalke ful prijazne (in zato tudi kaj več vzameš kot si sprva nameraval...) ampak meni se je še nekaj zgodilo. Vzela sem en kompletek, pa niso imeli kapice v tej barvi za zraven in tudi niso imeli toliko plenic kot sem jih hotla. prodajalka mi je nato rekla, da lahko kar vse plačam in mi bodo kapico in še tiste plenice naknadno čez dan ali dva poslali v paketu po pošti. Res sem vse plačala tudi kapico in plencice vnaprej in nato vse dobila po pošti zraven pa so mi prijazno priložili še dva velika paketa vatiranih palčk za ušesa. Lepa gesta, res.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?