Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj 1. v varstvo... 15.10.2008 17:39:37
|
|
|
|
emi*
|
Ola! Te zgodbe o varstvu so res zanimive.Jaz moje male ne dam nobenmu dokler ne začne hodit. Ma še takrat bolj težko,sedaj ima pa komaj 2 meseca.Sploh mi ne pade na pamet,da bi jo kje pustila.Zaenkrat jo samo dojim pa vsake tolko,če jo kaj zvija ji dam malo čaja. Ampak hvala bogu mam taščo daleč pa tudi mama ni blizu,ampak ,če bi že morala bi jo pustila pri mami.Tašča tudi non stop sprašuje kdaj ji bomo začeli kaj dodajat,za pop...... Meni se ne mudi,mi bo že zdravnica rekla kako pa kaj.
|
|
|
|
RE: kdaj 1. v varstvo... 24.11.2011 19:06:21
|
|
|
|
Barabinca
|
Ha... Moja ta mala je tudi zdaj stara 6,5 meseca.. S tem imam za sabo svojo zgodbo. Prvi otrok je v meni umrl na PDP: In seveda mi na kraj pameti ne pade, da bi dala ta malo v varstvo komurkoli, še najmanj pa tašči... Pa me obsojajte... Še posebej, ker mi že od prvega tedna teži da kdaj jo bo lahko imela v varstvu in ker misli, da če je imela vnuke od njene hčerke, bo tako tudi z mojo hčerko, sploh ker živimo v isti hiši...Pač gremo dol na obisk in to je zame zaenkrt to... r
|
|
|
|
RE: kdaj 1. v varstvo... 24.11.2011 19:16:59
|
|
|
|
nusi
|
pustila ga boš takrat in pri tistemu, ko se bo tebi zdelo primerno oz. ko boš morala. se spomnim, da sem bila tudi jaz na začetku kar zgubljena če sem šla sama kam npr. v trgovino, se mi je skos domov mudil, ker je bil tudi dojen in me je bilo groza, da bo lačen. Ko pa že malo vpelješ gh greš lažje, ker veš, da ga bodo vsaj nafutrali normalno . Nč se ne sikerej bo že prišel čas, ko boš tudi ti pripravljena, se je pa na začetku treba včasih kr malo prisilit. Midva sva ga sicer prvič pustila pri dobrih 3 mesecih, ampak zvečer od ene 19 - 02 zjutraj, ker sva šla na poroko, samo ni blo panike, ker je ponoči itak spal. Če bi tko km rada šla si načrpaj mleko za vsak slučaj, razen če tudi lepo sp. Če veš, da ga tašča dobor pozna in ga ok porihta in jo je tamal navajen pa magari kdaj skoči vmes v štecuno za pol urce, pa bodo vsi zadovoljni. Samo 4 meseci niso taka starost, da bi ga že "morala" nekje puščat, še posebej pa če to počneš zaradi drugih in iz lastne potrebe.
< Sporočilo je popravil nusi -- 24.11.2011 19:18:01 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?