|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znamke GH
10.10.2008 21:27:41   
Ladybug_2007
Punce, zanima me, katere vrste hrane so po vaših izkušnjah najboljše:

- je med mlečnimi kašicami to res Milupa,
- med sadnimi, zelenjavnimi Alete,
- katere jogurte, skute jemljete (fruchtswerge je menda zelo zanič),
- kosmiče?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znamke GH
10.10.2008 21:29:36   
April
holle

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 21:38:05   
annie
Mlečne kašice: mojemu sončku Milupine kašice niso všeč, najraje ima te raznorazne Lino variante
Sadne, zelenjavne: zelenjavnih ne kupujemo, sadne pa samo ko smo kje na poti. Kupim pa kar naš proizvod-Frutek
Jogurti: kupujem samo navadne jogurte, zraven sama dodam sadje, navadnega tudi kar tako poje. Tile razni Fruchtzwergi ipd. je zame sama kemija user posted image , takšne jogurte bo še imel možnost celo življenje jesti...pač samo moje mnenje...
Kosmiči: pirine, ovsene od Alnature.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 21:39:04   
Ladybug_2007
April, super spletno stran imajo. A ni informacije o klasični trgovini - jo imajo? In pa, si morda imela s kakšnim njihovim izdelkom kdaj težave pri otroku?

hvala ti za odgovor.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 21:49:47   
April
IZVIRNO SPOROČILO: Ladybug_2007

April, super spletno stran imajo. A ni informacije o klasični trgovini - jo imajo? In pa, si morda imela s kakšnim njihovim izdelkom kdaj težave pri otroku?

hvala ti za odgovor.

nekaj dobiš v kalčku v lj, par žitnih  kaš in sadnih, zelenjavnih v lončkih. jaz sem pa kar prek spleta kupovala-biovan, ker je več ponudbe.
najbolj smo rabili prosene in žitne kosmiče. s tem začneš, ker so brez glutena. so super za zgoščevanje. tudi kaše z že dodanim mlekom so vredu. naš jih je rad jedel, imajo blag okus, so brez sladkorja in zelo dobre.
piškoti so tudi ok. edino njihov prepečenec ni šel v promet. ampak to najbrž tud od drugih firm nebi.
kar mi je bilo glavno pa je to, da imajo demeter certifikat in da so brez sladkorja

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 22:05:10   
Naja30
Naša je zelo malo teh kašic pojedla, večinoma sem pa mešano kupovala. Kar mi je bilo v trenutku nakupa všeč. user posted image  Šele zdaj, ko je malo starejša (22m) pa sva ugotovili (skupaj, ker jaz tudi jem to), da je Lumpijev čokolino (mlečna kašica) prav dober.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2008 22:05:41   
Ladybug_2007
thx.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2008 20:49:24   
Soncnica Sandra ***
Bibivita od Mullerja user posted image user posted image user posted image
Frutek user posted image user posted image
Alete user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2008 23:49:05   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Ladybug_2007

Punce, zanima me, katere vrste hrane so po vaših izkušnjah najboljše:

- je med mlečnimi kašicami to res Milupa, Nam je boljša od Hippa ali od DMa. Od Milupe se ful razredčijo, ko sem leko oz. voda ohladi
- med sadnimi, zelenjavnimi Alete, delamo sami, ne kupujemo
- katere jogurte, skute jemljete (fruchtswerge je menda zelo zanič), navadno pasirano skuto od Lj. Mlekarn, zraven zamešamo sadje; jogrta še ne jemo
- kosmiče? Pirini in 7 žitni od Milupe. Od Alnature pa še nisem uspela poskusiti

Hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

boli
mucica12

ali ste imeli punkcijo kolena ali boli

ja zelo (13%)

na sredini (3%)

ne boli (3%)

je nisem imel (78%)

pozabil sem (3%)

Število vseh glasov: 797

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!