Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere so vam boljše? 10.10.2008 22:02:54
|
|
|
|
Maxica
|
Meni so dvojka boljše. Se mi zdi, da je pred časom enko že Zara pripopala, pa smo jih večina spljuvale.
|
|
RE: Latere so vam boljše? 10.10.2008 22:05:36
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Takle je to. Ne vem no, meni se zdijo zelo drugačne od onih zgoraj . ja tele so pa res čist druge. rjave in bež
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 10.10.2008 22:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Takle je to. Ne vem no, meni se zdijo zelo drugačne od onih zgoraj . Tudi meni.
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 10.10.2008 22:18:22
|
|
|
|
Jančika_
|
No fajn, sem vesela, da nisem farbenblind . Takrat sem bila res razočarana nad Supergami.si, ker so kategorično trdili, da je to ta barva, ki je na sliki (mimogrede, jaz sem kao kupila zadnji par na zalogi in so tudi z neta umaknili ponudbo in sliko ). Po drugi strani so se pa potrudili in klicali naokoli, preverjali pri dobavitelju (tako so mi vsaj rekli in od njih bi naj dobili informacijo, da obstaja samo ta rjava barva; če je to res, vedo pa samo oni), me klicali nazaj... Niso se mi tako zamerili, da ne bi več kupovala pri njih (v Mayo Mayo pa ne stopim več ).
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.10.2008 22:19:20 >
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 10.10.2008 22:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No fajn, sem vesela, da nisem farbenblind Ekola, diagnoza ovrzena . Zgleda, da je razlika v aparatu in osvetlitvi...samo v tem primeru kar konkretna .
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 10.10.2008 23:35:07
|
|
|
|
lelaval
|
Meni so tudi 1. všeč -malo drugačni
|
|
RE: Katere so vam boljše? 11.10.2008 8:55:41
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Meni so dvojka boljše. Se mi zdi, da je pred časom enko že Zara pripopala, pa smo jih večina spljuvale. Neee, Zara je ene druge, se jih še spomnim. Edino če je dvojne ... Ja, Jančika, te na tvoji sliki so pa res čisto druge barve. Te so rjave, ja, une so pa svetle. Hvala za opozorilo, ker meni so svetle veliko bolj všeč, rjavih ne bi imela. Grem prav gledat na gooogle, če bom na kakšne Adidasu kje kaj zvrlata, če so v različnih barvah. A drugače so pa v redu? Mislim tako, da so tople, pa da po ledu ne drsijo? Pa da so mehke? Malo sem mislila, da bi jih mogoče še za mojo mamo kupila, ki ima ful težave z nogami, pa morajo res biti mehke in udobne.
|
|
RE: Katere so vam boljše? 11.10.2008 8:59:31
|
|
|
|
Mišni
|
Definitivno so v različnih barvah, evo ene izmed njih: http://www.sportsmansguide.com/net/cb/cb.aspx?a=394725 Aja, aja, te so moške, grem gledat še za ženske.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 11.10.2008 9:01:34 >
|
|
RE: Katere so vam boljše? 11.10.2008 9:07:39
|
|
|
|
Mišni
|
Tole so pa po moje ti dvojni, ki so precej podobni, ampak res različni (predvsem na podplatu se res vidi, če bi že barve na ekranu kaj bile varljive):
|
|
RE: Katere so vam boljše? 11.10.2008 9:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.sportsmansguide.com/net/cb/cb.aspx?a=394725 Dobri so mi. [link=http://www.sportsmansguide.com/zoom/zoompop.asp?i=129329%5Fts%2EJPG&h=320&w=320&bgc=FFFFFF&ui=3&mz=2&cf=2&nv=3&c=&mode=zoom&adid=394725][/link]
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 11.10.2008 13:09:33
|
|
|
|
mirabela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Št. 1: Št. 2: Pa ne zdaj vse za št. 2 glasovat. Saj vem, da so 1. grde, ampak so tako odbito grde, da so že kar fletno kul. Kot une snežke včasih. Galoša ali kako se jim reče. definitivno prve, kaj pa cena? Koliko pa stanejo? Full so mi vsec
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 11.10.2008 19:15:44
|
|
|
|
arabela*
|
meni so oboji lepi
|
|
RE: Katere so vam boljše? 11.10.2008 19:17:38
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II http://www.sportsmansguide.com/net/cb/cb.aspx?a=394725 Dobri so mi. [link=http://www.sportsmansguide.com/zoom/zoompop.asp?i=129329%5Fts%2EJPG&h=320&w=320&bgc=FFFFFF&ui=3&mz=2&cf=2&nv=3&c=&mode=zoom&adid=394725][/link] Te so za moške.
|
|
RE: Latere so vam boljše? 11.10.2008 19:20:23
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirabela definitivno prve, kaj pa cena? Koliko pa stanejo? Full so mi vsec 45 evrov. Jaz bi jih naročila, samo se bojim, da bo tako kot pri Jančiki. Ker jaz bi edino svetle imela, temne mi nikakor niso všeč. Jančika, če boš še kaj gledala tole temo, a številke so pa običajne?
|
|
RE: Latere so vam boljše? 11.10.2008 19:53:35
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Jaz bi jih naročila, samo se bojim, da bo tako kot pri Jančiki. Ker jaz bi edino svetle imela, temne mi nikakor niso všeč. Jančika, če boš še kaj gledala tole temo, a številke so pa običajne? Saj če ne bo prava barva, jih lahko vrneš. Jaz jih potem nisem, ker mi pašejo k zimski jakni. Številke so normalne. So topli in ne drsijo, samo meni so malo čudni okoli gležnja, ne oprimejo fajn noge oz. so prostorni. Pa precej debel podplat je (tudi zato so topli), tako da znotraj so mehki, drugače pa na gojzarje potegnejo. Lani je bila originalna cena 100€ - tega denarja niso vredni. Jaz sem dala 45 ali 50, pa recimo, da je razmerje cena-kvaliteta tu nekje.
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 11.10.2008 19:56:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, to bi še rekla, da na sliki zgledajo bolj elegantni kot na (vsaj moji) nogi (če je elegantno sploh beseda, ki jo lahko povežeš s temi čevlji, ampak saj po moje veš, kaj mislim). Pri nas rečemo, da so obavtni. Taki orenk zimski čevlji pač.
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 11.10.2008 20:13:20
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Pri nas rečemo, da so obavtni. Taki orenk zimski čevlji pač. Ja, ja, ja, obavtni, ja, vem, kaj je to, pri nas tudi tako rečemo. Orenk zimski čevelj, to je super zame. Meni ne bi bili všeč, če bi bili preveč elegantni. No, fajn, zdaj me še bolj mikajo. Samo bom pa prej poklicala in se pozanimala tole o barvi.
|
|
RE: Latere so vam boljše? 11.10.2008 20:20:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Pri nas rečemo, da so obavtni. Taki orenk zimski čevlji pač. Ja, ja, ja, obavtni, ja, vem, kaj je to, pri nas tudi tako rečemo. Orenk zimski čevelj, to je super zame. Meni ne bi bili všeč, če bi bili preveč elegantni. No, fajn, zdaj me še bolj mikajo. Samo bom pa prej poklicala in se pozanimala tole o barvi. Mišni, a to boš imela za v službo? Za na krilo št. 2 bi res pasali.
|
|
|
|
RE: Katere so vam boljše? 11.10.2008 20:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Te so za moške. Vem . Samo so mi vseeno vsec.
|
|
|
|
RE: Latere so vam boljše? 11.10.2008 21:30:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Mišni, a to boš imela za v službo? Za na krilo št. 2 bi res pasali. Ja, pa da grem še zelje spotoma štamfat, a ne? Neee, to bom jaz imela za popoldanske aktivnosti s podivjanim otokom in odbrzinevnemajočim se psom.
|
|
RE: Latere so vam boljše? 14.10.2008 12:00:46
|
|
|
|
Mišni
|
No, včrraj sem klicala na superge.si in so mi rekli, da res niso take svetle, kot so na sliki, ampak da so rjave s svetlo rjavimi črtami. Torej so take, ki jih imaš ti, Jančika, tudi letos. Jaz bi pa svetle.
|
|
RE: Latere so vam boljše? 14.10.2008 16:57:31
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Mišni! Rozaste so cartih A v Adidas Outletu v Celovcu (če ti ni predaleč, seveda) si kaj gledala? Verjetno grem ta vikend gor, če bo sreča in če mi bo sami uspelo najti Outlet, ker tam še nikoli nisem bila sama (vedno me je mož peljal, sedaj pa je zasut z delom ), ti pogledam in javim, če se ti splača it gor! Lep pozdrav....
|
|
|
strah pre porodomdvorsicl (
62%)
(
38%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!