|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brezposelna-kdaj mi pripada socialna pomoč
10.10.2008 14:18:06   
aneja1
Pozdravljene!

Da vam malo opišem svojo situacijo. Bila sem zaposlena 5 mes., od 1.10-zopet brez službe ostala. Ta mesec sem še dobila plačo za september.(se mi logično zdi, da ta mesec ne dobim, kaj pa naslednji mesec?)
A mi po zakonu res 3 mesece ne pripada socialna pomoč. Naj še povem da živim sama z otrokom, v teh 5 mes. si nisem nič prihranila.
Malo mi prosim povejte kako je bilo, ko ste bile v podobnih situacijah.

HVALA vam, super ste
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brezposelna-kdaj mi pripada socialna pomoč
10.10.2008 14:52:05   
katjes
Res je, socialna pomoč ti res pripada šele čez 3 mesece, pa vseeno pojdi že zdaj na CSD in se pozanimaj za izredno SP. Povej situacijo kako in kaj, pa ne pusti se prav hitro  odgnati - tako zelo pogosto delajo ženske tam - kratko in jedrnato odgovarjajo na vprašanja, tako, da jih že veliko izgubi pogum ob samem obisku. Pa o njihovi "prijaznosti" bi se tudi dalo marsikaj povedat.user posted image  

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 15:10:01   
katjes
LINK

user posted image

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 17:12:35   
F*S*M
No to je tako tako, odvisno kakšno plačo si imela, ti lepo pojdi se prijavit na zavod in potem z njihovim potrdilom na socialno, kjer ti bodo točno opisali kako pa kaj. Seveda pa socialne ne moreš dobiti če nisi prijavljena na zavodu za zaposlovanje.

Lep dan

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 20:48:54   
M_mojca
Denarna socialna pomoč ti pripada, a kdaj in koliko je odviso od tega, koliko plače si dobivala! Ja, ponavadi je tako, da ti pripada šele po treh mesecih, saj ne glede na to ali imaš kaj privarčevanega ali ne, socialna sklepa da nekaj si lahko prihranila če si dobivala plačo. Pozanimaj se na Centru za socialno delo, tam boš izvedela vse kar te zanima.
Izredna denarna socialna pomoč - včasih si jo baje dobil takoj, zdaj je to malo drugače urejeno in je tudi ne dajo kar tako. Ampak glede na to da imaš otroka, mislim, da bi jo dobila, če bi jim podala tehtne razloge.
Pa ne me zdaj linčat, vem da je težko, ko si brez dohodka, sploh če imaš še otroka, a iz lastnih izkušenj na CSD vem, da imajo na vsak tehten razlog, ki jim ga podaš, tisoč opravičil, zakaj pa tvoj razlog ni ok.

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?