|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad
10.10.2008 13:32:54   
ursakatja05
kaj dajte svoji malčkom za pomiritev kašlja ? tak ponoči mislim , ker naša tko kašlja da se zbuja. bili smo pri pediatru pa pravi da ni za antibiotik .

Uživaj življenje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad
10.10.2008 13:39:59   
Anonimen
namažem z justovo kremo materine dušice

(odgovor članu ursakatja05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 13:40:11   
jer.za.
Jaz prisegam na vršičkov sirup, če se le da domač. To nam je do sedaj še najbolje pomagalo. Ko se pojavi kašelj, dajem hčerkama po eno žličko zjutraj, eno zvečer in zaenkrat s tem odpravimo kašelj v parih dneh.

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 13:41:06   
Lenny
Doma narejen čebulni sirup po receptu iz RR. Zakon!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 13:41:39   
wii
ko suho, dražeče kašlja - Panatus
ko kašlja vlažno - slezov sirup
tako vmes pa cel čas sirup smrekovih vršičkov

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 13:50:24   
naja17
Zmešaj otroku žlico medu z limoninim sokom in olivnim oljem ali namesto olivnega olja ščepec rdeče paprike. Ni nagravžno in po žlički naj je kar pogosto.
Jaz prisegam na "domačo lekarno" in sem tudi zdej kašljala in mi to super pomaga. Lahko se tudi na prsni koš namaže z svinjsko mastjo in čez časopis, da ven vleče, je pa to malo nerodno.

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2008 14:15:04   
Pupica
Pri nas če kašljata ponoči je skoraj gotovo pljučnica.Lani smo tako imeli 4 atipčne, letos pa konec septembra eno. In čisto nič ne pomaga za umiritev kašlja. Ne Panatus(ta sploh nič ne zaleže), na začetku pomaga pholcodin, včasih za kake pol ure pržgan mlek(pa še to ga Gal ne sme), smrekovi vršički, krema materina dušica je pa bolj tako tako.Tako da če bo kašelj še kar prisoten le vztrajaj, na pregledih.Pri nas se pljučnica na žalost odkrije šele z kakim rtg pljuč.vmes sta pa živahna kot da jima nič ni.

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2008 18:23:05   
ursakatja05
super hvala za nasvete

Uživaj življenje

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2008 18:59:01   
N _ B
sirup za izkašljevanje - Medvedek (Gorenjska lekarna)
topli obkladki iz prepraženih cvetov kamilic; jih dam zvečer na prsni koš

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2008 9:37:04   
NRMM
Vršičke borove in smrekove (domače).

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2008 17:54:24   
odile
kaj pa z Angalom, ste poskusili? Če nočejo vzet, lahko skupaj igrate igrico na http://www.angal.si/angalman, je ful prisrčna, ali pa narišeta mikrobek, potem bodo mogoče bolj za - pri mojemu devetletnemu nečaku je delovalo, divjak mali drugače sploh ničesar noče dat v usta :)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Je bil tvoj porod naporen?
Karmen28

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!