|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLNIŠKA
10.10.2008 10:57:49   
Anonimen
Pozdravljene.
Tiste, ki ste na bolniški med nosečnostjo, me zanima kakšen je razlog da ste v bolniški in ali boste v bolniški do poroda.
Namreč jaz sem sedaj na bolniški 2 tedna zaradi hude krvavitve v 12 tednu, pa me zanima imam kakšno možnost ostati na bolniški do konca, ker me je res strah, da bi bilo še kaj takega, službe je itak en sam stres.

Hvala vsem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLNIŠKA
10.10.2008 11:01:49   
Anonimen
Jaz sem od drugega meseca na bolniški in bom ostala do konca, razlog: ponavljajoče se krvavitve, vrtoglavice, slabosti, nizko ležeča posteljica, hospitalizacija, krči, ni drugega lažjega delovnega mesta v službi,....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 11:40:47   
Anonimen
jaz (anonimna 3 ) sem bila v bolniški do konca ker sem rekla da me močno križ boli. Zato do mi skoz podaljševali bolniško do konca. Pripomoglo je tudi to ker imam 8 urno sedeče delo, pa 1 ura vožnje z avtom do službe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 11:48:11   
Dali*
Dg: grozeči splav, ki velja do 22. tedna - ker sem imela krvavitve in hematom, ki je sicer že izzvenel, slabosti in nov. 2007 poseg LLETZ na MV. Zaenkrat so ni na komisiji pod. do 30.11. PDP 18.3.2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 12:15:53   
kiara24
no jaz sem imela krvavitve v 19 tednu! Bila sem na bolniški 14 dni potem ko so me odpustili iz porodnišnice. Ko sem prišla na posvetovalnico me je ginek dal delat... ko sem mu razlgala da imam nizek pritisk, da se mi vrti v glavi, delo je s strankami, je v sedećem položaju, moja postelicaj je zadaj in nikzo... pa me je dal delati. prvi dan v slubži ko sem hotel biti 8 ur sem skoarj omedlela, zaradi pirtiska, vrtoglavice...G me še vedno ne posluša. Moja oseba zdravnica pa mi je dala da delo opravljam po 4 ure, recimo da kar gre. Vendar imam sedaj to omogočeno do 13.11... PDP je pa 18.1.2009! Mije pa G prepovedal imeti sp.odnose zaradi krvavitve! To je vse kar je naredil on!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 12:16:55   
nara123
Pomoje se nimaš česa bat da nebi bila dokonca na bolniški:Jaz sem krvavela v 6t in so mi podaljševali do poroda.2krat zaradi grozečega splava po 1,5m tretjič pa do poroda.Imela pa sem tudi lažne popadke od 19t dalje.lp in uživaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2008 12:24:21   
Naja30
Visok pritisk in sladkorna v prejšnji nos., ki se je slabo končala. Pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2008 14:03:42   
Adelina
No, jaz pa sem ena izmed tistih, ki so mi podalšanje zavrnili oz. podaljšali so mi za točno 1 teden! in to po cerklaži pred  dobrim tednom ter grozečemu prezgodnjemu porodu v prejšnji nosečnosti, kjer sem mesec in pol ležala v bolnišnici ob strogem mirovanju. Moja g. sploh ne more verjet in je rekla naj se vsekakor pritožim, če bo kaj pomagalo, pa Pušenjak (ki mi je tudi delal cerklažo in sem bila v prejšnji nosečnosti njegova pacientka) je seveda tudi za bolniško-pa še delam v proizvodnji. Tako da sedaj vsekakor ne talajo kar tako bolniške, kako je s krvavitvami pa sicer ne vem.  Aja še to, zdravnik, ki mi je zavrnil podalšanje sploh ni ginekolog ampak dr.med., spec.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2008 15:43:55   
orto2
Pozdravljena Adelina!

Tudi meni so zavrnili bolniško, sem pa v 22. tednu. Pa doma že od začetka. Si se pritožila? Kdaj pa? Ker na 2. stopnji kar traja par tednov da obravnavajo,.. Kaj pa bomo če nam še zavrnejo? Jaz ne morem it delat, mi tud ginekolog ne dovoli,....

Kaj nam je storiti? Se še lahko kam pritožimo? Si ti pod OE Ljubljana? Katera zdr pa je napisana na odločbi? Katere dg pa imaš napisane?

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2008 16:21:16   
Anonimen
zdaj pa še mene skrbi!
jz sem bla pr prvem od četrtega meseca skojz doma zaradi krvavitev! zdaj pa sem drugi noseča sem v osmem tednu in mi je ful slabo, tko da mi je dala moja os zdravnica bolniško! 13.10 pa imam pregled pri G., in me kr mal skrbi ker moja služba je v trgovini med hladilniki, namreč filam jogurte oz. mlečne izdelke ter zmrzjen program in moram vsaj vsaki drug dan preložit 500 l mleka na blagajno me pa noče dat ker nobeden noče it na mlečno - zmrzjen oddelek! in zdaj res nevem kaj bom naredila če mi ne bodo dal bolniške, sam še pridožem se lohka v službi na upravo!!!??user posted image

(odgovor članu orto2)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2008 16:47:52   
nadya
Jaz sem na bolniški od šestega meseca, tidi komisija mi je odobrila bolniško. Pred parimi leti sem imela poškodbo hrbtenice, tako a imam zdej v nosečnosti kar hude bolečine v hrbtenici, posledično me boli še medenica in mat.vezi. Do porodniške imam še en mesec in do takrat sem na bolniški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2008 18:52:46   
gbranka
jaz sem na bolniški od cca 25 tedna. sedaj imam podalšano do porodniške. pa še nič ne pšiše, da moram bit doma,...  Sem pa šla k zdravniku zaradi bolečin v kolkih (reden pregled) in je zdravnica napisala sama od sebe še, da me boli križ, spodaj v trebuhu, splošno slabo počutje,....  Ko pa sem rabila še dokumernt za podaljšanje bolniške za komisijo, pa mi je omenila še svežo okužbo s tokso, čerpav to nikakor ni razlog za bolniško.

Predvidevam, da je odvisne na koga naletiš pri komisiji.

lp
Branka

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?