Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 10:38:50
|
|
|
|
benika
|
Možno. Jaz sem sicer z njihovim milom zelo zadovoljna, prav tako tudi z robčki (če misliš tiste vlažne za ritko brisat). Je pa tako, sto ljudi, sto čudi. Enemu nekaj paše, drugemu pač ne.
|
|
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 11:12:45
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Tudi mi uporabljamo to milo in tudi gele za tuširanje. Pa smo z vsem zadovoljni. Morda pa vam pač njihovi izdelki ne odgovarjajo.
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 11:35:45
|
|
|
|
JAPE
|
Tudi mi uporabljamo vse naštete njihove izdelke, pa smo tudi zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 11:49:20
|
|
|
|
zmajči25
|
Meni pa je Cadea sensitive eno redkih tek. mil, ki mi ne povzroča alergije. Glede na to, da je tudi cena zelo ugodna (mi tek. mila porabimo na litre) se največkrat znajde v naši kopalnici.
|
|
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 11:54:45
|
|
|
|
Zanica
|
ma, meni je čudn to da so meni in možu popokale dlani! Nisem hotla pluvat, ampak sem prepričana da je od tega mila, pa še huje je to kar je SENSITIVE!
|
|
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 12:07:50
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica ma, meni je čudn to da so meni in možu popokale dlani! Nisem hotla pluvat, ampak sem prepričana da je od tega mila, pa še huje je to kar je SENSITIVE! Mogoče pa so roke tvojega moža SENSITIVE.
|
|
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 14:12:45
|
|
|
|
Gordana-3
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Zanica ma, meni je čudn to da so meni in možu popokale dlani! Nisem hotla pluvat, ampak sem prepričana da je od tega mila, pa še huje je to kar je SENSITIVE! Mogoče pa so roke tvojega moža SENSITIVE. mi tud uporabljamo to njihovo milo, vedno kupim kakšne druge barve, pa tudi druge mullerjeve izdelke že nekaj let in vse je ok
|
|
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 16:32:26
|
|
|
|
benika
|
Zanica, sej vemo, da nisi želala pljuvat, nič bat. Sej je čist fajn, če se izmenjujejo takole informacije in izkušnje. Kot sem že napisala prej, sto ljudi, sto čudi.
|
|
|
|
RE: Cadea milo iz MUellerja 10.10.2008 19:49:04
|
|
|
|
tintin
|
Tudi jaz imam podobno izkušnjo z Mueller milom za roke Sensitive. DM-jevi so mi fullll boljši. Tudi robčkov ne obrajtam prav zelo, mi je pa fajn oz. tamalemu Kopf bis Fuss gel (od nog do glave) pa plenice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?