|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trenčkot in krilo
9.10.2008 22:21:52   
bodoča
A se vam zdi smešna kombinacija trenčkota (dolžina malo čez ritko) in krila (do kolen oz. do podkolen)?

Sem sem poskusno tako oblekla pa se sploh nisem navajena, zdaj me pa zanima al ta kombinacija nasploh čudno izgleda, al sem samo jaz čudno izpadla.

Je pa trenčkot črn, krilo pa sivo.

mojeustvarjanje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 22:27:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: trenčkot in krilo
9.10.2008 23:04:03   
nadya
Jaz se strinjam z Rebeco. Meni tudi ni ravno najbolj posrečena kombinacija. Bi boljš zgledala kakšna kratka jaknica.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 7:50:45   
mlinar
Definitivno se strinjam z Rebecouser posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 8:34:48   
Katey
Meni je pa ta kombinacija popolnoma normalna, sploh če imaš k krilu obute čevlje s peto mi vse skupaj deluje elegantno in ne preveč 'zategnjeno'.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 8:41:40   
hubi
Meni se tudi zdi čisto normalno. Samo višje pete daj zraven za elegantnejšo nogo pa mogoče kakšne nogavice  s primernim vzorcem.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2008 8:44:27   
Pikapolonica_
Meni se tudi zdi šikuser posted image Pač ponavadi dam zraven bolj 'polno krilo' , kroj na A in pač primeren trenčkotuser posted image (ubija me ta besedauser posted image user posted image user posted image ). Pa elegantne čevlje na petko in to je touser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2008 8:55:05   
facka
po mojem, če si visoka in imaš pete, da je še kar OK, če si pa manjše postave, ali pa na kake nizke čevlje, pa ni good

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2008 9:01:55   
Splet.Ka
Ko sem se jaz pogledala v ogledalo v tej kombinaciji, sem bila kot ena nunauser posted image ...ne vem pa, kako zgleda na tebi.

Cvetim...

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2008 10:14:15   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Meni se tudi zdi šikuser posted image Pač ponavadi dam zraven bolj 'polno krilo' , kroj na A in pač primeren trenčkotuser posted image (ubija me ta besedauser posted image user posted image user posted image ). Pa elegantne čevlje na petko in to je touser posted image

Jest verjamem, da je tale varianta super sexy user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2008 10:40:14   
bodoča
Hvala za mnenja, res ste pridne.

No, krilo je na "A", trenčkot je pa takšen:

http://www.neckermann.si/artikel/3094377/Trenckot.

Visoka sem 173 cm, zraven pa sem mislila imet obute ene črne čevlje na šipc in s petko.

Sem smotana zdaj premišljujem kaj in kako bo zgledalo, bojim pa se, da bom jutri ko se bo treba oblečt, dala kar hlače gor. user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2008 11:35:36   
naja17
Joj, te čist zastopim, ko praviš, da si pol premisliš. Jest sem ista, ko v kaj nisem prepričana, ampak ti kr dej gor, boš superca, nič bat, pri teh tvojih merah...

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2008 17:00:43   
tins
Def. ne.

Na krilo mora priti krajša jakna, oz. na trenč (najbolje slim ) hlače.

< Sporočilo je popravil tins -- 10.10.2008 17:02:43 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.10.2008 21:18:53   
Anonimen
A se vam zdi smešna kombinacija trenčkota (dolžina malo čez ritko) in krila (do kolen oz. do podkolen)?

Da.
Tko nekak...za penzičke user posted image .

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.10.2008 21:53:43   
blaža
Trenčkot, kot ti praviš temu, mi je všeč, ma definitivno za na hlače. po moje tisto krilo spodajuser posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 10.10.2008 21:54:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?