Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
možnost zanositve in negativni testi 9.10.2008 19:16:39
|
|
|
|
ANABOJAN
|
Punce popolnoma enosatvno vprašanje: menstracije nimam že 37 dni, bolečine (kot da bo prišla, že natanko teden dni, zelo intenzivno krčenje v intervalih, različno, približo 3 ure dnevno, potem čisto nič), ciklus mam sicer full rasut načeloma 33 dni, a mi zna zamudit tudi na 42, 49, 57 dni... vse je možno. Druzga mi sicer nič ne fali. Nardila ne vemkolko različnih testov a vse čisto negativno, danes sem sicer imela G, zaradi pooperativnega pregleda, a me ni niti pogledal, čeprav sem jamrala nad bolečinami, me je dal direkt na neplodnostno. A jaz mam še vedno upanje da M ne bo, in da sem nosečka. Neumno ne da??? Spravte me na realna tla!!!! Mogoče katera podoben primer????? čeprav dvomim da je še katera tak fenomen..... pozdravček ana
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?