|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
9.10.2008 12:18:30   
Anonimen
Ciao

Meni zadnje case mocno izpadajo lasje,poleg tega mi jih pa se tamala vsak dan nekaj potrgauser posted image .Imam tudi suhe,kot mrtve,si jih umivam na 2dni.
Help.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpadanje las
9.10.2008 12:32:31   
nicimoja
Kleopatra28 jesen je čas, ko tudi lasje dosti odpadajo. Tudi meni. Hvala bogu imam dovolj goste. Imam pa drug problem, ne tako mastne, pa si jih umivam tudi vsake dva dni ker mi ful smrdijo. Pa ne vem po čem. Kadim ne. Drugače pa mislim da so te tudi malce živci izdali glede na tvojo temo "Končno grem" in tudi na podlagi tega zna izpadet kakšen lasek. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 12:34:48   
naja17
Jeseni se ponavadi lasišče obnavlja, tako da, če ti trenutno ful izpadajo, ne rabiš paničart po moje.
Meni tudi nenormalno izpadajo in ko si umivam lase, mam občutek, da ko se bom v špegu pogledala, da bom plešasta, pa jih je še vedno ogromno.
Umivanje na dva dni, je pa po moje preterano, zato tudi suhi lasi. Kako masko si naredi (jajca na glavo, al neki tazga), al pa jo rajši kupi user posted image . Jaz si lase umivam 1x tedensko ali celo na 10 dni včasih, pa mam še vedno ful suhe (čisto nič se ne mastijo ali da bi dajali občutek umazanosti HB).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 12:49:40   
Anonimen
Sigurno nekaj pripomore stres,samo me je res kar malo strah,da se zjutraj ne zbudim skini.
Umivam se jih pa tolikokrat zato,ker imam drugace popolnoma zavozlane.Sem si dala masko;man.olje,rumenjak,balzam,pa je ucinek za en dan.
Imate se kak drugacen recept za masko?

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 12:51:08   
nicimoja
Blagor tebi, naja17.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 12:55:58   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

Blagor tebi, naja17.

Ja vem... Jih mam okrog sebe ogromno, ki se zmrdujejo nad tem, da mi ni treba tolkokrat umivat lase... Po pravici, si sploh ne prestavljam, da bi si jih mogla na dva dni user posted image .

kleopatra- wisky in rumenjak se mi zdi, da tudi pomagata...Mešanico tega daš na glavo in pustiš1-2h. Kaj pa, če si orehovo olje daš gor? Jest še to dodatno uporabljam za suhe lase...

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2008 13:11:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

Blagor tebi, naja17.

Ja vem... Jih mam okrog sebe ogromno, ki se zmrdujejo nad tem, da mi ni treba tolkokrat umivat lase... Po pravici, si sploh ne prestavljam, da bi si jih mogla na dva dni user posted image .

kleopatra- wisky in rumenjak se mi zdi, da tudi pomagata...Mešanico tega daš na glavo in pustiš1-2h. Kaj pa, če si orehovo olje daš gor? Jest še to dodatno uporabljam za suhe lase...

Bi probala z viskijem,samo se bojim da bo sel preostanek v grlouser posted image .Kako pa dajes orehovo olje,ali kot masko?
Mi gre pa na jetra,ker so moji lasje res povsod,se pri tamali na vratku se zbirajo(je bolj spehec).

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2008 13:26:28   
naja17
Joj, ne govori... Moji lasje so povsod. Moj pravi, da mu je res čudno kako to, da še nisem plešasta, ampak da jih mam zmeri večuser posted image
Orehovo olje dajem gor vedno po sušenju las, pa pol tud vmes kdaj. Orehovo je za temne lase, je pa še neko za svetle, oba od afrodite.
Se pa trudim met doma spete lase, pa ponavadi trakove in rute na glavi, ker me že tko motijo, pa s tem poskušam preprečevat dekoriranje stanovanja z lasmi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2008 13:44:01   
Lunca1
Če prav vidim, si rodila pred nekaj meseci, a ne. Tvoje izpadanje je verjetno zaradi nosečnosti, med katero lasje ne izpadajo in morajo potem to za nazaj notri prinest. Bo minilo, samo malo še potrpi. Lahko pa uporabljaš preparate proti izpadanju las.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2008 22:02:57   
naja17
Še nekaj za suhe lase: zrel avokado+olje pšeničnih kalčkov+olje jojobe za pol ure na mokro glavo in spereš in pa še lažja varianta, v lasišče vtremo majonezo in pustimo na glavi 1h (user posted image )...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 22:07:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2008 22:11:40   
Maxica
Jaz imam zadnje čase tudi probleme s tem oz. sem na to pretirano pozorna. Pa se mi zdi, da sploh pri umivanju, mi gre čisto preveč las ven. Zdaj uporabljam Fitoval plus šampon in losijon ter jem njihove kapsule. Pa zjutraj jem proso. Upam, da bo kaj pomagalo, saj me je že prav pošteno strah. Saj sicer ni videti, da bi mi jih kaj kje manjkalo, ampak izpadajo pa res ful.user posted image  Naslednji teden grem še na pregled lasišča in las z mikrokamero, da vidim, kako je glede tega. Upam, da bo ok.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.10.2008 22:17:51   
Jelcy
Tudi meni so zaceli po porodu izpadati lasje, pa sem po nasvetu z mojo frizerko zacela uporabljati  VICHYjeve ampule proti izpadanju las(posebaj za zenske). Na zacetku nisem videla nekih sprememb, zdaj pa mi ocitno manj izpadajo.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 22:20:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jelcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.10.2008 8:03:00   
Anonimen
Dobro jutro.     
Bom probala kar vsakega po malouser posted image .

Evo,zdajle sem spet taka v glavo,kot da se ne bi umila ze cel m.,pa sem si jih vceraj,pa se masko sem imela skoraj 1huser posted image .Pocesat si jih pa skoraj ne upam.
Se mi pa zdi,da imam trenutno tudi napacni lak za lase(Taft-power) crne barve,naj bi bil za poskodovane,pa mi jih totalka zbetonira.
Ce bi mi lahko  se kaksen boljsi lak svetovale.
Pa vcasih sem uporabljala silikonske kapljice za konice,sem jih iskala,pa jih ne najdem.So bile tudi zelo OK.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.10.2008 10:15:43   
Jelcy
_rebeca_ ...ja v lekarni dobis vse VICHYjeve izdelke. Te ampule stanejo nekje okrog 30 €.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 16:01:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jelcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.10.2008 19:44:42   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Še nekaj za suhe lase: zrel avokado+olje pšeničnih kalčkov+olje jojobe za pol ure na mokro glavo in spereš in pa še lažja varianta, v lasišče vtremo majonezo in pustimo na glavi 1h (user posted image )...

majoneza je dobra zadeva, pa olivno olje tudi,pustiš na glavi vsaj eno uro, ja, pa pomožnosti daj gor folijo-vrečko in čez toplo brisačo,lasje so mehki, svetleči,konice niso suhe,
jaz jih tudi 1x tedensko umivam-dan gor/dol, razen ko mam kak eksperiment z pol kile voska,pene ipd, potem pa se po dveh dneh ne morem več razčesatuser posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?