|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grem v 2 IVF postopek...:))
9.10.2008 12:08:04   
anja31
Punce, v četrtek 2.10 sem imela po dolgem času pregled na ginekološki kliniki v Lj:

1.  Za začetek sem čakala v čakalnici 3-4 ure in mi je že vse dol padlo...Nasplošno se mi dan ni dobro začel...
2.  Prišla sem na vrsto (ne moreš verjet)....in je dr. Geršak pogledala vse papirje in od mojega dragega izvide in rekla: NO, ZDAJ SMO PA ZRELI ZA IVF.
3.  Potem mi je razlagala, da me bo dala na konzilij in rekla, naj malo počakam, da pokliče, kdaj bo naslednji konzilij....In kaj se je zgodilo: tisti trenutek je konzilij zasedal in je lepo prosila, če vzamejo še moje papirje...In so odgovorili pritrdilno. Pol se je pa začelo vse na hitro....
4.  Dobila sem napotnico za IVF. Ker je bil moj mož z mano, sva šla oba na vrat na nos dat kri za spolno prenosljive bolezni.. Gledala je moje izvide in rekla, da moram ob prihodu na IVF prinesti s seboj zadnji PAP izvid in da bom morala še enkrat dati prolaktin, ampak da je postopek odobren. V kolikor bo prolaktin visok, moram še enkrat k dr. Geršak (če bo tako, bom šla verjetno samoplačniško, ker je ne bom spet čakala 3 mesece).A mislite, da moram potem še enkrat na konzilij??
5.  Potem sem jo vprašala, kdaj bom prišla na vrsto za postopek, če bo kri ok in je rekla, da v roku enega tedna dobim izvide in potem lahko takoj naslednji ciklus spremljam in da lahko že kao v novembru začnem s postopkom????? Pa sem jo vseeno vprašala, če je decembra pavza in je rekla, da ne, ampak da malo počasneje delajo, ker so prazniki???
6. Ta mesec bi morala dobit M že 3.10., pa je še nisem...ponavadi je ciklus 29 dni, pred tem pa že 1 teden izcedek, zdaj pa ne dogaja nič....malo mi je ok tako, da bo prišla kasneje, ker tako pridobivam na času, če bi res uspela it v novembru.....ma to mi je tako čudno, skoraj nemogoče....

PUNCE, ZAMUJA MI ŽE 7 DAN... TO NI BILO ŽE PAR LET.....PA SE BOJIM NAREDIT TEST.....

Bi pa bilo smešno, ker je trajalo kar dolgo, da smo vse preglede in papirje naredili...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grem v 2 IVF postopek...:))
9.10.2008 12:12:07   
sonček33
Anja - super, da se je kljub začetnemu čakanju na pregeld...potem vse hitro odvilo.
Jah, delanje testov je psihični napor, ampak dej no, pejt lulat na palčko! Pa sporoči nam.

pa naj bo + in ne bo treba drogirat se :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 12:12:17   
Shuka
Jest res ne razumem žensk k se bojijo test narest, sej če si se menila za postopek tko veš, da boš šla, če bo test pokazal user posted image boš tko al tko vesela, da si nosečka, v vsakem primeru karkoli boš naredila bo dobro, zato, naredi ga čimprej, da se rešiš vprašanja, ker tud to vpliva na stres.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 13:05:18   
talika81
najprej čestitke za 2. postopek ...

jaz ti tudi svetujem, da čimprej naredi test ... mogoče pa vendarle ne boš rabla it v postopek ...

hitro po test in povej, kaj je pokazal ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 16:13:21   
sonček33
Anja, čakamo novičke!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 18:37:57   
YULIAH
Anja, tudi jaz sem na vrsti za 2.IVF postopek, pa mi tudi M zamuja. Ampak jaz v te teste ne verjamem več, sem jih že preveč naredila v življenjuuser posted image ...vedno ta minus.
Verjetnost najine zamude je to pričakovanje, pa malo živčki....morad pa je kateri od naju celo uspelo zanosit user posted image user posted image ....to bi bilo ta pravo.UPAJMO!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2008 20:24:58   
ziva1
Naredita test, veliko je takih ki se jim je naredilo, da so zanosile pred takšnimi ali drugačnim postopki. Mogoče vama je pa le uspelo. Potem pa javita rezultat, da vama čestitamo. Srečno. 

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?