Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 9.10.2008 15:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, nisem žejen.
|
|
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 9.10.2008 15:22:13
|
|
|
|
Geja
|
Me smo si pa danes privoščile Hallo Kitajca Njami, njami... Geja
|
|
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 9.10.2008 15:23:35
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Geja Me smo si pa danes privoščile Hallo Kitajca Njami, njami... Geja Joj, jaz sem mislila, da si pojedla Hello Kittyja
|
|
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 9.10.2008 17:38:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ma jedem govna uglavnom.
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 9.10.2008 18:13:22
|
|
|
|
*kinnie*
|
Večinoma sadje.
|
|
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 9.10.2008 21:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor kdaj. Ce se mi ujame ritem tako, da imam za malico druzbo, potem toplo kosilo ali vsaj topla solata. Vcasih Interspar ali pizza, ce se mi glih zalušta. Drugace pa vsega po malem; avto mi je postal mini kuinja . Razno sadje in banani olupki na tleh so ze standard , orescki, zelenjavni sok, muesli rezine, kaksna zemljica, vcasih sendvic.
|
|
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 10.10.2008 7:54:37
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: janjja Pri nas pa kuhajo in imamo tople melice, pa mi tudi včasih želodec obrača ko ob pol enajstih dopoldan (takrat je malica) dobim kak šnicl v omaki al pa govejo juho z rezanci, al pa na vrh krožnik špagetov s plivko, brrr me kar zima strese, takrat bi raje kako sadje... in kje je problem, pač tega ne ješ in si kupiš sadje ga prineseš v službo in takrat poješ, jaz bi bila pa ful vesela za toplo KVALITETNO malico, ne kr neki pohani zrezki pa pomfri, pa tega nikjer ni, še solate so bol uboge, če je že vredu pa štriglo noter dobim
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 10.10.2008 8:03:53
|
|
|
|
Dr. House
|
Kaj je štrigla? Če je v solati je zdrava.
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 10.10.2008 8:33:13
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dr. House Kaj je štrigla? Če je v solati je zdrava. žal ne najdem slike ampak to je en tak nagravžen žužek ki ima na zadku male klešče in ponavadi ni sestavni del solate vsaj v sestavinah ni bila navedena
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 10.10.2008 8:34:22
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dr. House Kaj je štrigla? Če je v solati je zdrava. kot dr. House bi pa to ja mogla vedeti..... madonca, kako eni žalijo res pametne ljudi
|
|
|
|
RE: Kaj malcate v službi? 10.10.2008 8:40:12
|
|
|
|
Volga
|
pravkar jem ržena hlebček z zelišči iz neke EKo kmetije al kaj je, namazan z zdenka sirom. Božansko.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?