|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cista
9.10.2008 9:22:51   
JanaB
Imam vodeno cisto na jajčniku. G mi je predpisala jemanje KT Stediril M da bi sama počila. Če se to v dveh mesecih ne zgodi me bo poslala na laparoskopijo. Ker načrtujeva user posted image  sem bila zelo razočarana nad predpisanimi KT. Vidim, da so nekaterim z enakimi težavami predpisali Dabroston. Kakšne so vaše izkušnje? Kaj ste jemale, je cista sama počila, v kolikem času ste nato zanosile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cista
9.10.2008 9:34:48   
mojca345
kaj nimaš menstruacije ali kak ? 

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 9:42:49   
JanaB
M imam redno na cca 27 dni.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 8:13:59   
JanaB
kaj nobena nima takih težav?? ... no ja srečnice

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 19:55:29   
mojca345
pejt na med.over.net stran in najid pod forumi nosečnost, dr pušenjaka in ga vprašaj

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 20:51:22   
plodek
Živjo!

Tudi jaz imam cisto velikanko na desnem jajčniku, ki nama preprečuje vsaditev zarodka po IVF. Dobila sem tabletke Femoden in po enem mesecu naj bi sama počila...Če ne bo- imava z ginekologom back up načrt in jo bova nekako prebodla.user posted image

Naj popokajo vse ciste tega sveta!!!user posted image

lep pozdrav in sončen dan

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2008 8:03:15   
JanaB
Plodek, back up plan moje G je laparoskopija user posted image
Vseeno upam, da bo cista počila sama od sebe. Sem ta ciklus (ko jem stediril m) vsa čudna pa upam, da se tudi cista tako bedno počuti in bo šla user posted image

(odgovor članu plodek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

najlepše od teh imen je?
Lupinca

Patricija (12%)

Laura (22%)

Emanuela (8%)

Petja (12%)

Eva (45%)

Število vseh glasov: 364

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!