Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
AngelCare AC 300 in CMCRF 8.10.2008 22:25:46
|
|
|
|
J.L.
|
se je kateri že lažno sprožil in to parkrat? mi ga mamo cca 2m, pa se mi je v tem času sprožil že enih 5x. hvala bogu, da lažno, me je pa skoraj kap, ko sem zaslišala alarm. dogaja se ponoči, ker čez dan spi v moji postelji. sem misla, da je kaj nartobe z aparatom, pa je dobavitelj zagotovil, da se brez razloga AC ne vklopi. jutri grem do P, da nas pošlje na preiskave k nevrologu. sedaj me zanima glede 4h preiskave, kjer se med spanjem snema utrip (CMCRF). jo opravljajo v MB ali samo v LJ? lahko katera napiše kaj več o vsem, da bom seznanjena. verjetno ni čakalne dobe in je takojšen sprejem? ostane sonček samo eno nočko na opazovanju/snemanju ali je potrebno ostati dlje?
< Sporočilo je popravil J.L. -- 8.10.2008 22:26:09 >
|
|
|
|
RE: AngelCare AC 300 in CMCRF 8.10.2008 22:40:21
|
|
|
|
Doll
|
ja se vklopi tudi brezveze.Če otrok zleze v kakšen kot, zelo plitko dihanje itd
|
|
|
|
RE: AngelCare AC 300 in CMCRF 8.10.2008 22:48:14
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll ja se vklopi tudi brezveze.Če otrok zleze v kakšen kot, zelo plitko dihanje itd ja, samo nam se je že enih 5 x. koliko se je vam? in v kolikšnem času? no ni mi jasno kak, saj mam občutljivost oz. jakost na maksimum.
|
|
|
|
RE: AngelCare AC 300 in CMCRF 9.10.2008 7:14:40
|
|
|
|
anajmad
|
Mi smo bili 2x,zato ker so prvič izgubili izvide. Zame in za mojo hči je bila to zelo neprijetna izkušnja,sploh drugič.ker je bila že večja in ,ko so ji dali vse te žice gor,se je drla kot jesihar in ni nič spala. Kot so ti povedali,ostaneš samo eno noč. Za Angel Care,pa je značilno,če imaš predebelo vzmetnico,da ne zazna tako kot je treba in zato lahko tudi večkrat piska. Nam se je v začetku,ko smo prišli domov iz EINT-ja sprožilo enih 4x. Nazadnje pred parimi meseci,ker je kar malo plitko zadihala,ker je bila tok utrujena. Zdej ga ne rabimo več in ravno danes ga nesem k Dr. Cerarjevi,ker imamo ravno kontrolo pri njej,da ga podarimo EINT v LJ.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?