Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moje menstruacije še ni 8.10.2008 19:44:06
|
|
|
|
mojca345
|
Hajlo. Je še katera v podobnih zagati. Imela sem menstro 22.8. in do danes je še ni. danes smo pa 8.10 precej dni že ne. Imam beli tok povečan. nobenih rjavih izcedkov, nobenih črnih., niti nobenih rdečih. nič. samo belina, ki je večkrat tudi na belih hlačkah sploh ne opazim. dva dni nazaj me je začelo nekaj šraufat po trebuhu, k da bo. in sem že vložek dala in tablete šla kupit, zdaj pa nič, pa sem vložek ker ven dala. imam pa neredne od 28 do 33 dni. tko da bi jo mogla že pa zdavnaj dobit. sam vmes sploh se nisem ozirala, da je nisem. sam se bila bad volje, k sem jo zdele lepo imela dva meseca na 27, 28 dni in mi je bilo to cool, zdaj pa je na pričakovani dan ni bilo.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 8.10.2008 19:58:46
|
|
|
|
mlinar
|
Pa še test kupi
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 8.10.2008 20:47:40
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinar Pa še test kupi Dober nasvet
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 7:11:08
|
|
|
|
talika81
|
točno, kupi test in boš vedela, na čem si ... mogoče si pa le srečka ...
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 8:25:01
|
|
|
|
sakuL
|
ja test, pa boš videla
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 9:33:55
|
|
|
|
mojca345
|
test sem naredila 3 dni nazaj, pa je bil minus
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 9:48:12
|
|
|
|
Tejči
|
Pri meni je bilo tako, da M kar ni in ni bilo, naredila sem tri teste (različne), vsi so pokazali -. Potem sem šla do G, z namenom, da bi dobila tabletke za pospešitev M, a je le-ta kaj hitro ugotovil (še en test), da sem nosečka. To je potem še potrdil z UZ. Tako, da če je ni, pojdi do G in boš takoj vedela na čem si
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 10:18:33
|
|
|
|
mojca345
|
G. sem kontaktirala pa je rekel, da če ne dobim menstruacije oz. potrditev nosečnosti v roku 3 mesecev, da se moram potem javit. bomo videli.... hvala za vzpodbudo
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 10:22:11
|
|
|
|
Tejči
|
V roku 3 mesecev, kaj je nor??? In kaj če si zdaj noseča? Pa pregledi in vse ostalo? Jaz ne bi nič klicala, bi šla kr tja in ne bi imel izbire-kaj jim je tak težko dati tisti test, al kaj?? Joj, kak me to razjezi...
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 14:05:39
|
|
|
|
ency
|
Tdi jst sem imela tak primer, ko mi je m prisla na 47dan. En teden prej sem imela veliko belega toka, nato se je pojavil rjavi izcedek, na koncu pa se je vlila.Naredila sem tdi 2 testa, oba seveda negativna. Nasploh imam m zelo neredno, od 28 do 45dni. In vem kaj pomeni to grozno cakanje! Upam, da je pri tebi drugace! Lp
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 18:29:31
|
|
|
|
YULIAH
|
Mojca, jaz imam enake probleme kot ti, le da mi manj zamuja. Dobiti bi jo morala 4.10, ker sem mesece nazaj imela točno na enak datum, ali pa kaki dan razlike. Je pa res, da čakam na M kot pes na kost, ker bi morala začet s kontracepcijo, za 2.IVF (umetna oploditev). Testov pa se mi ne da več delat, ker sem jih naredila že toliko , pa vedno ta minus.....
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 21:15:51
|
|
|
|
mojca345
|
ency, jaz imam povečan beli tok že kar nekaj tednov. samo na začetku sploh nisem opazila oz. polagala kaj na to. ko je ni bilo na 27 oz 28 dan sem bila bad volje, ampak sem potem dala na stran. nisem se z tem ukvarjala. nobenega stresa. zdaj pa ko je res toliko dni, me pa skrbi. danes me že celi dan zvija. to so te res najbolj mučni momenti, ko ne veš pr čem si, pa se sprašuješ pr čem bi rad bil, pa obojega te je strah. sem šla kupit še en test, pa se mi ga sploh ne lubi delat. počakam do naslednjega tedna če jo še ne bo. te bom še enkrat test delala. drugače pa vem kak je ko si živčen na dneve da pride. ko sem to spustila dva tri mesece nazaj, se mi je takoj uredila menstra. in kaj je to zdaj da je še ni ? no ja bom obvestila če bo kaki srečen zaključek tega. čeprav mi gre vse skupaj to tak na živce da kar ni res. sem šla pa seštevat vse za nazaj, ko sem lansko leto bila res pod stresom in je nisem dobila 43 dni. ampak to je bilo enkrat. tokrat pa je pri meni 48 dan.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 21:16:33
|
|
|
|
mojca345
|
Yuliah, želim ti vso srečo pri umetni oploditvi. držim pestke
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 21:46:01
|
|
|
|
YULIAH
|
Mojca, hvala , jaz pa tebi za velik+... Mene malo ščipa danes, morda pa tokrat priteče ponoči, ta bedna M.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 21:48:06
|
|
|
|
mojca345
|
če ne drugega si vsaj delimo solidarnostno bolečino, ne
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 9.10.2008 21:50:36
|
|
|
|
YULIAH
|
Ja, zato pa so tile forumi. Mi je bolje, ko delim svojo težavo z nekom ki me razume. Zanositev je lahko tudi velik problem, večji kot eni mislijo.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 11.10.2008 9:59:06
|
|
|
|
Barbara_L
|
Hej. Da ne odpiram nove teme...imam dva testa, ki sta mi pokazala 2 črtici. In ene 5 negativnih testov, ...M od nikoder... V ponedeljek bom poklicala gin., ampak men res ni nič več jasno...
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 11.10.2008 14:42:38
|
|
|
|
baci
|
pol pa pojdi na krvnega in ti bo tam sigurno pokazalo držim pesti da zagledaš magičen +++
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 12.10.2008 13:11:02
|
|
|
|
lotkla
|
Pozdravljene, še ena nova na forumu. Poleti sem si za 5 dni prestavila (z Primulet Nur ali neka takega ) in sem jo nazadnje imela 5.8. Do danes ne duh ne sluha. Razumem, da se je ciklus verjeten mal zmešal. Do sedaj sem naredila 4 teste in vsi so bili -. Zanima, me če je katera imela podobne težave, sicer pa se bom jutri naročila pri gin. Mal me skrbi, da ne bi bila kakšna IMN. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 14.10.2008 9:00:11
|
|
|
|
Mia007
|
mojca345 zmeri si še bazalno temperaturo vsako jutro 2 -3 dni, če je nad 37 stopinj potem je 99 %, da si noseča....., no pa krvni test je tudi edini siguren. SREČNO! LP
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 14.10.2008 9:13:59
|
|
|
|
pattaya
|
Jaz imam ta mesec podobne izkušnje. Zadnjo m sem imela 11.9., o pa 21.9. O naslednji menstruaciji ni ne duha ne sluha, morala pa bi jo že dobit. Včeraj sem delala test vendar je bil -. Znakov nobenih, razen da sem v začetku prejšnjega tedna dobila tipične mozolje. Tam doli me špika samo po jutrah in pri večjih naporih, beli tok se pojavi prav tako samo zjutraj, ponavadi pa sem bila par dni pred m čisto mokra. Najdaljši ciklus v zadnjem pol leta od kar jem dabroston za uravnavanje m, se izteče v četrtek, tako da če do takrat nič ne bo, bom delala spet test. BT pa je še vedno povišana, samo je hecno da je ta mesec narasla, padla in zdaj kot izgleda spet narasla. Držimo pesti.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še ni 14.10.2008 11:38:21
|
|
|
|
dreamhorse
|
Vsem, ki vam m zaostaja že dolgo časa, testi pa so negativni, predlagam, da se čimprej odpravite do ginekologa, saj so lahko za zaostanek m krive tudi kakšne ciste, pri kateri so znaki lahko podobni nosečnosti. Bolečine itd... In s tem se ni za hecat. Vsak daljši izostanek m, če le ni nosečnosti lahko pomeni težave. Dlje boste čakale, večje lahko postanejo. Tako da pot pod noge.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?