Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 19:08:56
|
|
|
|
silvya
|
Kolikor jaz vem se mora že naslednji dan videt na računu koliko in kdaj ti je kdo nakazal.
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 19:09:14
|
|
|
|
jernejav
|
Ja če ti ga prek klika je to takoj, drugača pa mislim da tudi ne traja glih neki dolgo.
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 19:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala.
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 20:09:50
|
|
|
|
vcugmas2
|
Če ni vikend,se transakcije knjižijo isti dan.
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 20:40:50
|
|
|
|
NEVA-1
|
Pri NLB, če nakažeš do treh, je še isti dan, to je za klik in proklik
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 21:45:53
|
|
|
|
veseli trebušček
|
Če je nakazilo izvedeno prek neta,jaz imam recimo prek AbANKE- ABANET, je transakcija takoj izvršena,če nakažeš na pošti prek položnice do tretje ure je nakazilo opravljeno še isti dan,če pa na banki prek linice pa samo nekaj trenutkov.
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 21:54:19
|
|
|
|
blak
|
Malo vskočim v temo, pa vseeno... Katere številke so na začetku računa odprtega pri NLB (tistih prvih 5 cifer). Moram nekaj nakazat, pa mi ne gre skozi.
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 21:57:00
|
|
|
|
veseli trebušček
|
jaz nisem pri tej banki,tako,da ti nebi znala svetovat.Ponavadi se začnejo z kakšnimi črkami,recimo SI 56......
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 22:31:58
|
|
|
|
tinatona
|
Odvisno na kateri banki je odprt račun. Ker ima vsaka enota svojo številko. Jaz jo imam v Leclercu, pa se začne z 02081, prej sem imela pa v KC sem imela pa 02018 (al neki tazga). Sicer je pa odvisno s katere banke nakzuješ... Če z NLB na NLB (prek klika) je sprovedeno takoj, sicer pa traja. Meni so nakazali pred kratkim z Abanet in je trajalo 2 dni. LP
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 9.10.2008 0:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce dopoldan zagotovo v istem dnevu, ce popoldan pa odvisno od banke, kdaj imajo zadnja nakazila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?