|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 7:42:56   
AKŠ
dobro jutro - kako kaj danes počutje tistih tam okoli 9 tedna? In seveda vseh ostalih tudi zraven?

Jaz sem že vstala - bi tako še spala, ampak me tako zvija, da je kar joj.....

drugače se pa počutim prav fino....že ko vidim sonček skozi okno mi jee bistveno bolje - kot bi bil balzam za mojo dušo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 7:53:06   
Udb
Ojla AKŠ!!!

Jaz sem pa tako dobre volje in polna energije!! ;) Komaj čakam da grem domov iz službe!! :)-

Tudi jaz bi še spala, ampak ni kaj - je treba vsatati! Komaj čakam malico - lačna!!!!!!!!! Sem pa še vedno zaprta! Je pa malo bolje, zdaj ko vsako jutro jem ovsene kosmiče! Možno?

Kar naprej gledam slikico mojega :duda:!!!!!!!! Sem čisto :love:!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 7:58:11   
uma
Men je še vedno slabo. In ko gledam ven ta sonček bi kar skočila ven. Ampak me slabost hitro postav na realna tla.
Upam, da bo kmalu mimo.

Prvo slikico pa bom dobila v torek. Komaj čakam.

:rozica:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:00:59   
žlička
hojla AKŠ in Udb, jest sem dons tkooooooo dobre voljeee:bravo::bravo::bravo:, razlog: ne vem, fajn se pocutim, petek je, ceprav sem v sluzbi do 16.30, ampak me to ne moti, samo mocno upam, da me kaksen sodelavec/sodelovka ne zamori:grrr: kar pa se pri meni z lahkoto zgodi

pocutje ok, komaj cakam naslednji teden, da tudi jaz dobim slikco

udb, koliko casa je trajal tvoj prvi pregled?

AKŠ kako je kaj na bolniški, se je stanje kaj umirilo?

drugače pa sem v ustvarjanju velikonočnih voščilnic

pa pa punce:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:01:58   
AKŠ
veš Udb, po moje bi bila jaz tudi polna energje, če nebi bila potrta, ker mam danes izpit in me "žre", ker še vedno ne znam vsega....ma bo popoldan bolje, ko bo vse za menoj...

jaz pa lahko rečem da zaprta nisem, je pa res, da je obilo zelenjave (predvsem zelja, ki uravnava prebavo)

mislim pa, da imajo kosmiči tudi takšen učinek....

meni je drugče vedno pomagala kava. Zjutraj ko sem se zbudila sem jo spila in takoj letela na WC. Sedaj pa skušam pit čim manj kave....saj več....da ne bo moja pikica že naprej obsojena da bo "ta velik kofetkar" hihihi

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:03:59   
AKŠ
ojla žlička

na bolniški kako je? LUŠTNOOO!!!!!!!

stanje je bolje, ker ne sedim veliko in to pomaga. Če pa sem dolgo časa v sedečem položaju, pa me rahlo špika tam spodaj....

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:06:27   
Udb
žlička, pregled je trajal ene pol ure - najprej razna vprašanja o zdravju , pa o družinski zgodovini - saj veš, ko se izpolnjuje materinsko knjižico! Potem pa UZ, pa pritisk, tehtanje, kri...

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:31:29   
žlička
poročam kako bo ne pregledu, AKŠ držim :miska: da dobro opraviš izpit, men se v vsej moji zgodovini šolanja ni nikoli zgodilo, da bi znala VSE in da si 100% sam vase, itak vedno panicarimo pred izpitom, potem se pa vse dobro iztece, naj bo tako danes tudi pri tebi, pa še to, kako pa ješ zelje, na kakšen način, u mi je zdele zapasalo sveže kislo zelje, mnjami, pa pivo mi paše, ko ga prej nisem pretirano marala, ha ha, čudne smo mi :nosecka: kar se okusov tiče

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:38:05   
AKŠ
o žlička vsaka :miska: mi bo prov pršla....

zelje jem na 1000 različnih načinov....
od kislega do sladkega (v obliki segedin golaža, jote,....te stvari mi full sedejo)

sem pa ravno včerja imela posebne "lušte" in sem si šla narediti neko zelenjavno čorbico zvečr. Skuhala sem si nariban korenček, cvetačo, narelaa sem si kitajsko zelje, dodala malo argo kockice in to lepo skuhala - aja še malo riža sem dala noter....pa je blo full okusno - kdo bi si mislil

ja res imamo :nosecka: čdne želje..

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:51:02   
AKŠ
dobrodošla med nami.....

jaz sem doma že povedala, ker nisem zdržala.
Verjetno pa ti je fant povedal, če se v družini njegovi nahaja kakršnakoli podedovana bolezen (srce,astma....)

glavne so tiste bistvene težave, manjše jih ne zanimajo. Saj ne bo tolk hudo....ne se obremenjevat s tem....še vedno pa lahko svoji G poveš naknadno, če boš kaj izvedela (pregledov bo še dovolj :)- )

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:51:06   
AKŠ
dobrodošla med nami.....

jaz sem doma že povedala, ker nisem zdržala.
Verjetno pa ti je fant povedal, če se v družini njegovi nahaja kakršnakoli podedovana bolezen (srce,astma....)

glavne so tiste bistvene težave, manjše jih ne zanimajo. Saj ne bo tolk hudo....ne se obremenjevat s tem....še vedno pa lahko svoji G poveš naknadno, če boš kaj izvedela (pregledov bo še dovolj :)- )

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 8:55:42   
muriel
hvala!

saj jezik me neznosno srbi in bi kar vsem kricala, ampak se mi zdi se mal prezgodaj (pozen 7t) in sem tudi malo vrazeverna.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 9:00:17   
AKŠ
saj sem jaz tud malo vraževerna....ampak se mi zdi, da starši kr morajo vedet kaj se s teboj dogaja..

jaz nisem imela plana povedati v službi dao tretjega meseca, ampak me je bolniška pripeljala do tega, da sedaj že vsi vedo....

je pa tako, ko boš enkrat pri G strašila s tisto velko modro materinsko knjigico, boš videla kako hitro se bo zvedelo....saj veš...čenče...

jaz živim v majhnem kraju in se skoraj vsi med seboj poznajo....seveda so vsi zijali ko sem knjižico ven potegnila..."a bomo pestvali" so že spraševali...

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 9:05:38   
muriel
ja, saj jaz se tudi bojim, koliko znank bom srecala na naslednjem pregledu; se posebej ker jih je cela ceta noseca.

mamino sokolje oko pa bo verjetno prav kmalu vse zapazilo; zato se jo sedaj prav malo izogibam oziroma krajsam obiske; ker vem, da jo bo posedlo od prelepega presenecenja!!!!!!!!!!nameravam pocakat vsaj se 3t. bomo videli!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 9:09:18   
žlička
midva sva povedala le mojim in njegovim domačim, po pregledu pa povem tudi v sluzbi, da se bodo znali organizirati zaradi nadomeščanja

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 9:17:21   
tannya
dobro jutro

Meni se pa zdi, da sem vsak dan bolje in imam več energije. Slabosti skoraj ni več, zunaj je sonček....pa še petek je :bravo:
Sem pa sicer čisto na začetek oktobra prestavljena PDP imam 1.10. A je še katera s tem datumom?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 9:46:31   
Joeline
Žijo punce

vidm da vse uživate in ste dobre volje, ma vam prav zavidam ma sam malo :ups: Js čepim tle u pisarni pripravljam še zadnje podatke za bilanco in mi gre že vse počasi nekam.

Tudi jaz komaj čakam 29 ko imam prvi pregled da vidim kakšno je stanje, in ob enem izborim par dni fraj ker čene se mi bo zrolalo.
Zjutre se nikakor nemorem spravt vn s postle bi kar spala in splata tja do 12:00 :zmeden2:. No ja upajmo da bo bolje

Uživajte in čim lepši vikend vam želim :rozica: :rozica:.

papa J.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 9:48:53   
Udb
Nana, jaz nisem nič prosila, mi jo je sama dala - slikico namreč!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 10:11:36   
NINA78
Pozdravljene punce.
Tudi jaz se vam pridružujem, da vam povem, da tudi jaz čakam mojega 'srčka' v začetku oktobra. Sem v 11. TN. Na žalost moram biti na bolniški (pred 5 meseci sem imela spontan splav) in zaradi sigurnosti moram še nekaj časa počivat. Žal sem zaradi tega izgubila tudi službo, tako da itak bom morala biti doma.
Sicer se pa počutim OK in me je kar malce strah, da je malo preveč OK. Slabosti nimam, zredila sem se za kako dobro kg ... le v 5/6 TN in 8 TN sem jemala vaginalne tabletke proti vnetju nožnice (to me je pestilo tudi prvič, ko sem splavila) in me je bilo potem pošteno strah. Samo upam, da je sedaj vse v redu. Konec marca imam nuhalno in komaj čakam izvedet, da je vse OK.
Tako, punce ... fanj se imejte in zdaj se bom bolj pogosto oglasila. Strah me je bilo do zdaj se javljati na forumu, ker sem bila 1. preveč navdušena in sem bila vsak dan večkrat na dan gor - pol pa groza. No bodite pridne in pišite, pišite ... Pozdravček. Nina. :):):)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 10:13:49   
KIRA
zapaaaaaaaaaaaaaana.:zaspan::zaspan::zaspan: še bolj kot včeraj. blagor mojemu dragemu, da mi pepsi domov nosi, drgač bi zaspala na stolu. se s kofeinom gor držim, čeprav ni preveč zdravo. še vedno bolje kot kava, ki je niti ne maram preveč.
slabo mi pa ni nič, razen ko sem lačna. ker spet nimam apetita kot po navadi. me je kar treba silit, da nekaj jem.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   oktobrčice 6-tič
18.3.2005 11:36:51   
muriel
ej, Nina, ti se kar oglasi, saj to ne skodi; slabega pa se ti je ze dovolj zgodilo, tako, da sedaj bo vse super!:rozica:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?