Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "otvoritev nove hiše".......... 9.10.2008 8:20:44
|
|
|
|
ELMA
|
Sodede imam za najboljše prijatle ,jim pomagamo tko kot oni nnam , in zmeram so dobrodošli v moj dom , a tisti ki šinfajo sploh niso moji sosedi in jih ne poznam , Takšni ljudji ni v moji bajti Vsi imamo copate in se sezuvamo , zakaj nebi še oni . Kr copate jim nastavi ....
< Sporočilo je popravil ELMA -- 9.10.2008 8:21:09 >
|
|
RE: "otvoritev nove hiše".......... 9.10.2008 8:23:25
|
|
|
|
sončnica24
|
Nastavi jim copate pa jim bo verjetno klapnilo da pričakuješ da se sezujejo, pa zdaj sploh ko je takšno vreme pa vedno vse mokro, saj hiša ne stane 1€, da bi lahko vedno nov laminat al parket delala. Drugače pa jaz sosedov tudi ne bi vabla sploh če niste v prijateljskih odnosih, kaj jih briga kakšno hišo mam
|
|
|
|
RE: "otvoritev nove hiše".......... 9.10.2008 21:05:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ali naj sosedom rečem, da naj se spreobujejo v copate ali naj hodijo po hiši obuti Tako jim reci kot tebi pase. Do tistih, ki jih vabim domov sem pa menda ja lahko toliko svoja, da ne rabim nekaj glumit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2008 21:14:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: "otvoritev nove hiše".......... 9.10.2008 22:04:03
|
|
|
|
Šarki
|
ali pa nekdo, za katerega vem, da mu noge smrdijo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?