Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 17.3.2005 19:32:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene v prav prijetnem večeru! Najprej vsem en milijon krat res hvala,hvala,hvala,da ste mislile na naju.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Res ste dobre prijateljice,čeprav se vse ne poznamo. Punce joj celo noč se bla budna sploh nisem spla pa tudi moj lubi :love::love: se je precej matral zraven mene. Sedaj pa k temu kaj najbolj čakate vse tako kot sem jaz.Zjutraj je lubi dal :love: in potem sva šla po MB nakupovat,na kosilo,...In potem takoj ko sem prišla spet v ambulanto so me klicali notri in gospa dr.Kovačeva mi je naredila UZ vmes sva se pogovarjale o stanovanju najinem,...in se je samo nasmehnila in rekla kako sva vidva pridna sedaj pa pridejo samo še otročki vajini :duda::duda::duda: in bosta najsrčenjša.Punce levi folikli so počili in se je zgodila ovulacija in je rekla,da je vse ok.Nato smo šle v prvo andstropje in tam sem se pripravila in sestra je bla ful prijazna in mi pokazala injekcijo z moževim izlivom in je samo rekla,glčejte tu ste vi in vaš mož.Punce moram vam rečt da ni bilo prav nič prijetno,zdravnica je bla pač ful nežna,vendar vseeno.Veste česa me je najbolj strah in ne vem,če je to normalno po takem posegu ali pa ne ko sva prišla domov sem malce na hlačkah opazila krv in dsedaj imam mini vložek in čuist mal rjavega je gor in sem počivala in upam le,da je samo to pač po posegu saj to pač ni bil normalen odnos veste kako to delajo in mi je mogoče kaj nadražila,... Ja pa še to katere ste jemale dabraston tabletke sem dobila in zdravnica mi je rekla 3krat na dan,v lekarni je pa možu rekla na 8.ur po eno tabletko.Kako naj jemljem sedaj na 8.ur ali pa zjutaj,opoldan in zvečer po eno.Test pa moram naredit 1.04.in še enkrat ponavljam polna sem dalje optizma in predvsem upanja na najino :duda::duda::duda:. ŠE ENKRAT MISLI ŠE DALJE NAME KAJTI RES UPAM,DA SE JE DANES NAJINA VELIKA ŽELJA PO NAJINI :duda::duda: URESNIČILA ŠE ZDRAVNICA JE BLA ZAČUDENA DA JE BLO VSE TAKO OK. Mojca:sloncek:::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 17.3.2005 19:43:22
|
|
|
|
GoYa
|
No, zdaj držimo pesti še do testa. Pa glej, da nas ne boš 1. aprila kaj nahecala ;)
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 17.3.2005 20:03:09
|
|
|
|
Kornelija
|
Bodi še naprej optimistična:bravo::bravo::bravo::bravo: kot si bila dosedaj! Zeellloooo ti privoščim uspešen rezultat postopka:duda::duda::duda::duda: Čez dva tedna nas razveseli z lepo novico:nosecka: Da boš čez nekaj dni najsrečnejša:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Kornelija
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 17.3.2005 20:08:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
:miska::miska::miska::miska:še tako naprej:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 17.3.2005 21:06:55
|
|
|
|
mujcek
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 17.3.2005 22:13:35
|
|
|
|
cmokec
|
Mojca, sem vesela, da je za vama. :bravo::bravo: Sedaj pa počivaj, veseli se sončka in dogajanja v tvojem trebuščku. Daj jim tam notri vedeti, da so zaželjeni, da se jih veseliš, da so tvoji najdražji. Skratka, da so prišli, da skupaj ustvarite ljubečo družinico. Saj veš, misli delajo čudeže. :rozica::rozica::rozica::rozica: Upam, da tudi moje lepe želje pripomorejo. Se bom prepustila utvari in se veselila s teboj. Nisi sama. Punce s cele Slovenije smo v mislih s teboj. Saj bo, boš videla. :miska: :angel: :miska: :angel: :miska: :angel:
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 18.3.2005 7:01:13
|
|
|
|
Skye
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: in pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se 1. aprila pokaže :modri::roza: Pozdravček Skye
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 18.3.2005 10:22:19
|
|
|
|
Mijavček
|
:bravo::bravo::bravo: Držimo pesti za 01.04. :miska::miska::miska::miska: Mijavček:muca:
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 18.3.2005 11:04:44
|
|
|
|
dvojčica
|
Mojca saj je prav oboje povedano, 3x na dan na 8 ur. No zjutraj, opoldne in še zvečer - jaz sem nekaj podobnega jemala ob 22:00, potem ob 6:00 in nato še ob 14:00. pa se izide. :rozica: Držim pesti, lepo da si tako optimistična :bravo: Lp, dvojčica
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 18.3.2005 12:55:17
|
|
|
|
Urska61
|
Mojca9000, držim pesti!!!:miska::miska::miska::miska: :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prva inseminacija za mano!!! 18.3.2005 18:35:34
|
|
|
|
TANTRA
|
Mojca, želim vama, da se bo pravljica uresničila...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?