|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test najprej - čez par dni +?
7.10.2008 11:54:35   
loveforever
pozdravljne. koliko vas je takšnih ki vam je test pokazal - potem čez par dni pa nopsečnost in kdaj ste delale prvi test in kdaj drugič. jaz sem ga namreč danes, nekje od včeraj do jutri bi mogla prit m pa je ni in test je danes bil negativen, jaz pa še vedno mislim da je nekaj z mano narobe. imam velike spremembe, pa me zanima če je imela katera iasti probelm!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test najprej - čez par dni +?
7.10.2008 12:57:04   
Anonimen
Pozdravljena!
Jst sem imela isti problem.Zamujala mi jeuser posted image  in sem naredila test,kjer je pokazal neg. NAto sem mislila da sem test naredila prehitro in ga čez nekaj dni opravila še enkrat kjer sta mi dva testa pokazala pozitivno. Da se nisem veselila prehitro sem odšla v ZD kjer sem opravila test ( dala urin) in mi je pokazal spet negativno.user posted image  še vedno nisem dobila( zamuja mi že 3 tedne) in sem poklicala gin.V četertek imam pregled tako da bom videla kako in kaj.

Mislim da si naredila test prehitro počakaj še par dni.Sporoči kako je.

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2008 14:21:16   
kalypso
kateri test pa sta uporabili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2008 15:21:45   
Anonimen
mini baby check(kupila v dm),duo check in clearblue

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2008 15:23:59   
sonček85
počakaj kak dan ali dva  šele potem naredi test.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2008 15:26:21   
puncica
naredila sem test 3 dni po tem ko bi mogla dobit M in je bil -, test sem ponovila čez 4 dni in je bil močan + baje sem zanosila bol pozno kot bi naj po M, tako mi je razložila G. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2008 15:58:05   
loveforever
hvala vam za odgovore, pa bom res počakala konec tedna in tako videla kako bo. vam javim ko izvem!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!