|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugačni lušti
17.3.2005 18:19:57   
Dari

A se še kateri tako lušta, pa ne sladkarij, ampak :sloncek:? Ne vem kaj je to, ampak men se obupno :sloncek:. In moj Dragi je zdaj presrečen ;). Se mi zdi da zvečer sploh ne morem zaspat, če ne :sloncek:, ko pa, sem v 9nebesa. Tole je že prav noro :ups:. Hormončki me zgleda obdelujejo z vseh strani ;)
Kdaj bo že nočka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Drugačni lušti
17.3.2005 18:28:16   
ameli
O ti pohotnica, ti. Jaz sem pa bolj lena. Bi se samo cartala, :sloncek: pa se mi glih ne da:zmeden2:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Drugačni lušti
17.3.2005 20:35:00   
anckabancka
JA! Men tud paše :sloncek:! včasih sem bila jaz zmatrana zvečer, ko sem prišla iz službe, zdej pa je možek, ko pride iz službe, jaz pa sem doma na bolniški in mi grejo po glavi same traparije. :love:

Pa še to: še nikoli nisem imela toliko erotičnih sanj kot zdaj med nosečnostjo. Pol sem pa zjutri čist fertik, možek pa šiba vslužbo. :grrr:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Drugačni lušti
17.3.2005 21:13:25   
SU
Joj, meni gre tudi že celo nosečnost bolj cartanje po glavi. Ti kar uživaj:love::bravo:, saj potem kasneje bo šlo težje - s "fizičnega" vidika :)-. LP

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Drugačni lušti
18.3.2005 8:21:39   
Anonimen
Blagor tebi, Dari :bravo:
Midva sva v zadnjih 6ih mesecih :sloncek: samo 2x ali 3x :ups:
Pačeminepaaaaašeeeeeeeeee :((
Ampak ga imam tolk rada :love:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Drugačni lušti
18.3.2005 9:20:10   
petraCBU
Hmmm... nam je G januarja prepovedal, zaradi moje predležeče posteljice. Ampak zdaj se je ta dvignila! A mislite, da si lahko mal privoščiva? :zmeden: G-ja sicer nisem vprašala kaj meni o tem, ker je tok skeptičen, ampak, kaj mislite: a lahko (?), tako čist malo, potiho, v temi, da noben ne bi vedel, psssst.... ? :)
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Drugačni lušti
18.3.2005 10:36:24   
smrka
Jest bi :sloncek: :sloncek: moj pa misli da to malcku skodi hrrrr.... ampak vcasih pozabi na to potem pa jupiiiii :sloncek:
:kuza:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Drugačni lušti
18.3.2005 12:03:05   
pravljica
pri meni je isto kot pri tinki...se mi dragi takoooo smili :((

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Drugačni lušti
18.3.2005 13:38:45   
NENAJANI
Čist isreno povedano, jaz sem že pozabila kako to gre!!!!!!!!:zmeden:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?