|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek
6.10.2008 21:09:23   
Anonimen
Ojla punce!

Upam da mi bo katera od vas pomagala rešiti naslednji problem!
Včeraj in danes sem imela zvečer izcedek rjave barve (kot beli tok obarvan rjavo) cikle sem imela sprva od 30 do 35 dni. Po abraziji pa jih imam 28 do 30 dni! Ta izcedek se je pojavil 25 in 26 dan cikla!
Aja pa še to ovulacijo naj bi imela 22 dan cikla (računalnik izračunal)!
Upam da nisem preveč zakomplicirala user posted image

Veliko user posted image  Vam želim!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek
6.10.2008 22:14:35   
kaya2007
in kaj konkretno je problem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2008 22:33:39   
Anonimen
Za vgnezditveno je prezgodaj, kajne!?  Pa tudi ne vem kako izgleda!user posted image
Na user posted image  delava že leto dni.
Zanima me če je kaj upanja!!!

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2008 22:47:59   
sasa84
Kdaj sta pa imela spolni odnos? Nekje sem brala, da se vgnezditvena krvavitev pojavi 2-5 dni po spolnem odnosu. Midva sva ga imela v soboto, v ponedeljek sem imela na spodnjicah rdeč oz. rozkast flekec. Kar bi lahko bila vgnezditvena krvavitev, vendar nisem prepričana pa tudi izkušena ne. To je bilo prejšnji teden. Danes, 1 teden kasneje, pa sem dobila "menstruacijo" - rjav izcedek, podoben menstruaciji. Če bo hitro minilo, bom šla delat test, če pa se bo razvila prava menstruacija, potem pa dvomim, da sem nosečka. Razen, če mi katera da upanje, da je tudi ona imela menstruacijo med nosečnostjo in mi pove kaj več o tem.
Midva resno delava na otročku par mesecev. Malo me skrbi, ker imam neredne menstruacije.
Se ti je že kdaj zgodilo kaj podobnega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2008 23:14:39   
Anonimen
Dve moji prijateljici sta imeli M (krvavitve podobne menstruaciji),ena prvi mesec, pravi da malo bolj švoh. Druga pa je imela M. 3 mesece (močno kot ponavadi) v obeh nosečnotih! Tko da jest upam da je pri tebi to, to in da srečka user posted image ! user posted image

Spolne odnose imava vsak 2. dan! Na dan O sva tudi veselo user posted image !

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2008 9:42:46   
Anonimen
Lep dan dekleta!

sasa84 ali je pri tebi kaj novega? Men se je izcedek spet pojavil (ampak samo takrat ko grem na wc in je na papirju)user posted image .
Ali je katera od vas imla vgnezditveno? 

Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2008 9:45:50   
sonček85
jaz sem imela tak rjav izcedek 4 dni pred pričakovano M .Srečnouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2008 9:49:18   
Anonimen
soncek85 hvala za upanje! Res si želiva user posted image . Upam da bo tudi pri meni tako kot pri tebi in bom user posted image !

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2008 11:38:35   
sonček85
močno navijam in le javi ali je ratalo,da raste dete pod srčkom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2008 11:58:26   
Anonimen
Jaz sem imela vgnezditveno 5 dni pred pričakovano M. Bilo je malo rjavega izcedka.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2008 16:04:24   
Anonimen
Najlepša hvala za odgovore!!! Upam da nama je uspelo!
Seveda pa sporočim v vsakem primeru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2008 16:37:27   
Dr. House
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aja pa še to ovulacijo naj bi imela 22 dan cikla (računalnik izračunal)!
Upam da nisem preveč zakomplicirala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Računalniku ploskam

Nisem ptič, pa vseeno serjem ljudem po glavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2008 16:46:11   
Anonimen
Da ne bo pomote! Računalnik izračuna ovulacijo tako da si meriš vsak dan BT in vneseš v programček (pa še vpisuješ sluz itd.)!

(odgovor članu Dr. House)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.10.2008 20:56:25   
sasa84
Živjo!

Pravzaprav nič novega, razen to, da mam švoh menstro. Lahk bi mela sam ščitnik perila, ne vložka. Se ne spomnim, da bi se mi že zgodilo kaj takega. No, ponavadi je bilo tako samo prve par ur, zdej pa že drugi dan. Čudno.
Me že mika, da bi šla kr zdej test delat, ampak se bom še mal zadržala. Pomojem bom do petka počakala, če bo šlo tko naprej oz. bo prej konc. Če se mi pa ulije, pa ne bom delala testa, ker pomojem pol nism. Mi je pa ena punca s foruma pomagala z nasvetom oz. iz svojih izkušenj sklepala, da imam mogoče policistične jajčnike. Kaj točno to pomeni ne vem (silly meuser posted image ), se bom pa pozanimala. Ko bo kaj novega, javim.
Kaj je pa pri ostalih kaj novega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2008 21:30:33   
Anonimen
No pri meni ni nič novega. Izcedek se je pojavil samo zjutraj (na toaletnem papirju). Testa še ne bom delala ker je še prezgodaj, če se seveda ne ulije prej (upam da ne)!
Kot sem že napisala 2 kolegici sta imeli M. ko sta bili noseči. Upam da si ti tudi, držim pesti pa user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.10.2008 8:24:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No pri meni ni nič novega. Izcedek se je pojavil samo zjutraj (na toaletnem papirju). Testa še ne bom delala ker je še prezgodaj, če se seveda ne ulije prej (upam da ne)!
Kot sem že napisala 2 kolegici sta imeli M. ko sta bili noseči. Upam da si ti tudi, držim pesti pa user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!

tako je bilo pri meni in mislim ,da ti že lahko kar česttitamo ,samo  s testom še pa res raje malo počakaj.Srečnooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.10.2008 15:14:03   
severnica77
Tudi jaz sem imela že dvakrat takšen rjav izcedek:

- prvič: noseča (vendar žal IMN)
- drugič noseča (cela panika, vendar k sreči imam zdaj malega sončka)

Držim pesti, da je vse kot mora biti.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.10.2008 20:13:21   
Anonimen
Lep pozdrav!

Izcedek se je spet pojavil zjutraj in zvečer (samo na papirju). Vendar sem čist napsihirana ker mislim da tale rjav izcedek že predolgo traja (od 25 dneva cikla, danes pa je 28 dan cikla), kaj mislite ve???? Koliko časa pa je pri vas trajal???
Imam slab občutek, mislim da prihaja user posted image , pa tudi spodnji predel trebuha me boli user posted image !!!!

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.10.2008 8:52:42   
sonček85
počakaj in boš videla
srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.10.2008 10:22:45   
Anonimen
anoniman mislim da sva na istem... jest tudi je ne čakam... sem pa imela včer zvečer rahlo na WC papirju malo rjavega izcedka, k bi pljunila-res malo...

mi pa zamuja drugi danuser posted image

testa še nisem naredila.--- user posted image

lp, anonimna L.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.10.2008 21:33:31   
sasa84
Jst sm jo pa dobila...user posted image . Včeraj me je grozno bolelo-kot da se mi vse trga. Dva dneva pred tem pa močan izcedek ali pa pač zelo šibka menstruacija - brez bolečin. Kr neki. Bomo pa še en krog poskusl. Enkrat bo uspeluser posted image  
Vsem veliko veliko veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.10.2008 8:17:45   
Anonimen
sas84 user posted image user posted image user posted image upam da bo naslednji krog ratalo. Držim pest!

No pri meni ni nič novega, samo rjavega izcedka ni več (hvala bogu)! Testa še ne upam delat da ne bom čist razočaran!

Vsem želim lep dan

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
11.10.2008 13:13:11   
bjondi
Da vprašam še vas...
Ovulacijo imela 3.10,9.10 je zgleda prišlo do vgnezditve,danes tretji dan od zadnjega datuma pa
še vedno rahel roza izscedek,ko grem na wc in se obrišem in pa rahlo zbadanje po jajčnikih...
Ker sem rekla da bom najprej poklicala gin. da vprašam ,če je potrebna skrb oz. raje mirovanje in
ji vse razložim in me na noben način ni razumela kaj ji hočem povedat,tako da je na koncu rekla naj počakam
na M če bo do te prišlo,ker v nasprotnem primeru sem noseča.
Pa me vseeno zanima ,če je treba vgnezditveni krvavitvi posvečat kako dodatno pozornost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.10.2008 20:22:12   
Anonimen
Ojla!
Da se vam javim in sporočim da sem žal danes dobila user posted image  ! 
Pa se spet podajam v nove boje user posted image !
Lep pozdrav vsem in veliko user posted image  vam želim! 

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!