gordy
|
Ojla! 3.3. sem bila na HSG v LJ... Ja, se strinjam... tiste klopce niso kaj prida... Tudi čakalnica ne... Zdravnica je bila sicer zelo korektna, a vau zanjo ne bi rekla. Bi pa resnično rada pohvalila sestro, ki je tisti dan delala! Resnično prijazna, topla in prijetna! Zaradi dela in pomanjkanja osebja je zdravnica zamudila dobro uro in sestra je dejansko pokazala skrb in razumevanje za nas, ki smo čakale zunaj! Najprej vprašanje o bolečinah pri menstruaciji, če so kakšne alergije. Nato je prinesla tabletke in vsaki lonček vode. Nato nam je prišla sporočit, da bo zdravnica zamudila. Vsakič, ko je prišla je imela nekaj prijaznih besed za nas. In ko čakaš, je vsak nasmeh dobrodošel! In potem pregled... Ne glede na pomirjujoče besede, je strah zaradi čakanja narastel.. preko nerazumnih meja! In med pregledom, ko je zabolelo (čeprav je bilo rečeno, da je vse prosto... sem pač tako zelo občutljiva :ups::ups::ups:), je mirila z glasom in besedami, celo pobožala me je enkrat... mislim vsaj :ups: In dejansko se je potem mogoče vsaj malo umiriti :):):) Upam, da bom ob porodu (ko...) imela vsaj kakšno tako sestro v bližini :):):) Tudi po pregledu, po slikanju, je večkrat prišla ven in pogledala, kako smo... Mogoče sem pa samo jaz tako zelo stokala v ambulanti, da jo je bilo le zame tako strah :ups::ups::ups: Ampak zaboleleo me je res in samo v ambulanti, ko je šel kontrast skozi jajcevode... Kakor koli... Moja izkušnja zaradi bolečin po pregledu je tako zelo drugačna od tvoje, Mijavček, da moram še to napisat... Pa čeprav me boste potem s foruma vrgle :ups::ups::ups: Mogoče tudi zaradi tega, ker sem v LJ prišla sama in me je potem čakala še pot proti vipavskemu koncu... ampak nobenega problema ni bilo dobiti še dva Spasmexa za na pot... Pa še en Naprosyn, ki sem ga vzela kar tam... Pa sem ji večkrat zagotovila, da me nič ne matra... ker me dejansko ni... Ja, potem pa počivat, ko sem prišla domov... In dejansko sem se pazila, ker me je tudi zvijalo po malem kar cel vikend... No, danes pa NE čakam M, pa čeprav me zvija :(:(:( Lepo se imejte!!! Gordy
|