Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PVC OKNA reklamacije-izkušnje?? 6.10.2008 9:53:38
|
|
|
|
mojca*
|
evo okna menjana, težave so tu. smo ugotovili, da je vsako okno nekaj pošrimfano, malce poškodovano, eno še posebej, se tudi vidi, da je nekaj popravljano, a neuspešno... tisti ki je montiral pride pogledat, ampak.....? poleg tega pri enem oknu zelo teče noter. kljub temu, da je roleta spuščena in sploh ne dežuje močno...malo sumim da ni okno ampak kje drugje (?? ) je imel kdo podobno izkušnjo, se kdo kaj spozna.... me je čisto iztirilo tole..... pa hvala in lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: PVC OKNA reklamacije-izkušnje?? 6.10.2008 10:53:15
|
|
|
|
karinka
|
Ježeš katera firma pa je bila to ? Da se ne bodo še drugi nasmolili ! Drugače pa: vse zapiši, fotografiraj. Koliko časa pe je od kar ste montirali ? A zapisnik o montaži ste podpisali ? Težite, težite in še enkrat težite.
|
|
|
|
RE: PVC OKNA reklamacije-izkušnje?? 6.10.2008 13:17:07
|
|
|
|
ona
|
Teh monterjev pvc oken je malo morje,zato je treba zelo pazit,kdo ti tole dela! Drugače pa se pbrnit na zvezo potrošnikov in se malo pozanimat,druge ne bo,monterjem pa obvezno reklamirat čimprej,če ne gre drugače jim ma malo podkurit z tožbo!
|
|
|
|
RE: PVC OKNA reklamacije-izkušnje?? 6.10.2008 14:08:57
|
|
|
|
mali007
|
Mi smo imeli, oziroma še vedno imamo težave z Secomovimi okni in vhodnimi vrati!
|
|
|
|
RE: PVC OKNA reklamacije-izkušnje?? 6.10.2008 15:14:23
|
|
|
|
smigli
|
Verjetno ste kaj sklenili še pred dobavo in montažo, pogodba? no če ste, bi tam morala biti tudi klavzula o garancijskem roku, ki ga nudijo. Sicer pa je to reklmacija, ki jo pa tžko iztržiš, saj je teh monterjev res zelo veliko in v naši deželi žal še vedno lahko vsi veselo delajo, kljub temu da del ne opravljajo profesionalno. V primeru, da vam je okna vgradil obrtnik, ki vam jih je istočasno dobavil, pomeni, da mora imeti pooblastilo (licenco) proizvajalca dotičnih oken. Tako se lahko v primeru, da obrtnik ne bo želel sodelovati, obrneš na proizvajalca, ki mu posledično lahko oduzame licenco.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?