Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 13:10:42
|
|
|
|
nuala
|
Živjo, moji ne marajo Aventovih, čeprav so baje tako oblikovane zato, da otrok ne bi zamenjal bradavičke in dude. Samo to lahko rečem.
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 13:19:00
|
|
|
|
morskadeklica
|
Najina :duda: ima aventovo, pa smo full zadovoljni. Jo ima rada! lp:muca:
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 13:35:42
|
|
|
|
puri
|
Nukove:)
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 13:38:11
|
|
|
|
puri
|
Sem brala, da niso tok škodljive za zobe, ker imajo podobno obliko, kot bradavičke, zato sem tut te kupila in drugih sploh nisem probala! Ne vem pa, kolk je to kej res, če res kaj manj škodujejo:zmeden2:
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 13:54:52
|
|
|
|
Maxica
|
Mi že od vsega začetka uporabljamo Aventove, je pa res, da jih :duda: vse manj želi.
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 14:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo od vsega začetka Aventove. Drugih nisem uporabljala. Tudi lepše so mi, kot Nukove. Mali jih ima zelo rad. KAko pa to, da pokrije nos deklici? Potem uporabljajo preveliko:zmeden: Mi smo imeli na začetku 0-3 mesece (na slikici pos mojim imenom), potem od 3-6, sedaj pa 6+. Se razlikujejo po velikosti.
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 15:33:22
|
|
|
|
Nika27
|
Mi smo kupil Aventove od 0-3, pa mu je tudi prevelika. Sploh je ne mara. Smo bolj zadovoljni z Nukovo dudico :duda:
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 20:00:43
|
|
|
|
puncica
|
Imamo nukove in sicer od 3 mescov, ko smo zamenjal za številko 2. Aventove so čist mim in so nukove za moje pojme ful boljše, pa še anatomsko so oblikovane, pa naša jih ima rajši. Tako da jaz prisegam na nukove dude - silikonske, ne kavčukove.
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 22:21:40
|
|
|
|
Tinna
|
Mi uporabljamo Aventove in jo ima naš :duda: zelo rad. Smo zdej že zamenjali za tako od 6mesecov. Najprej sem mu dala Nukovo a je ni hotel in sem že mislila, da dude sploh ne bo maral. Pa sem zraven paketa stekleničk od Aventa dobila tudi dudo in ko smo probali je nismo več izpustili... :)-:)- Sem probala tudi Chiccotovo,ko je imel tri mesece, ker je bila lepša a je sploh ni hotel prijeti. Najbrž je odvisno od otroka. :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 17.3.2005 22:35:20
|
|
|
|
Pinja
|
Na začetku sem se odločila za Nukove. Ko sva prišle domov, sem ji jo probala dat in se je hotla kar zadavt z njo. Sem pa mela eno Aventovo doma in jo je takoj potegnla. No pol čez en teden, ji je pa Aventova skoz vn padala in sem še enkrat Nukovo probala in je bla cela zmaga, ostala je v ustih :bravo:, tako, da zdej te uporabljam.
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 18.3.2005 7:47:45
|
|
|
|
a.jda
|
Nukove. Zanas so boljše in lepše.
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 18.3.2005 9:20:17
|
|
|
|
karmy
|
mi smo imel včasih aventove.. so mi ble full uredu..pred parimi mesci sm se pa jzt odločila da je čas da neha nosit dudo.. in pol se je tazadnja tako zrahljala da ni bla sploh več varna in sm jo na skrivaj spravla v duda nebesa :hudicek: ...je nič ne pogreša hvala bogu :)- 9nebesa
|
|
|
|
Aventove ali nukove dude? 18.3.2005 10:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nukovo, aventovo ni marala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?