|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   benetke
6.10.2008 2:18:56   
Martinčka
Za svoj rojstni dan sem si zaželela da greva v benetke, pa me zanima če je katera bila tam čez vikend ter v katerem hotelu? jaz imam tri v igri pa se ne morem odločit.. lepo prosim če delite malo svoje izkušnje.. hvala!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: benetke
6.10.2008 7:48:23   
piamaria
Benetke mmm...ja lahko so ful drage ali pa solidno drage...poceni jih ni...ampak se splača le privošči si:
Predlagam: Hotel ARLECCHINO, ima 3***, ampak je fajn postrežba, midva sva vedno imela nočitev z zajtrkom, sva potem jedla zunaj tista dva dni.
V Benetke se gre užicvat, ljubiti, na otoček Burano in Murano in.....ja ta hotel je stilno urejen, kar je meni mega in so fulllll prijazni in ustrežljivi, nudijo vse usluge za pol manj EUR kot drugje. Stojiob kanalu, kjer je mostiček in postaja Santa Lucija in je spodaj Pizzeria Roma.
Drugače pa je povsod drago...ladjica je 20 Eur do Markovega trga, se pada iti tudi peš, če si v tem hotelu, caffe con latte pa je 2,5 EUR.
Sobe so ful lepe mislim zeleno rumene ali rumeno rozauser posted image  s pogledom na kanal in mesto, sedaj še ne kurijo, ampak je itak toplouser posted image tam vedno, v mestu zaljubljenih.user posted image Imajo tudi Full list, je za poiskusit šampanjček, čeprav je 100 EUR, tam ni za šparat,
Hotel Arlecchino · Fondamenta Delle Burchielle Santa Croce 390 · 30135 Venice, Italy
Tel. +39 041 710723 Fax +39 041 710965 · VAT N. 03088240274 · info@hotelarlecchino.com
Imajo tudi booking...poglej si;
Jaz sem zadovoljna in nimam pomislekov, čeprav bi pa šla v pretiž še enkrat za 400 EUR...user posted image user posted image na dan.
Uživaj pa le javi, kako je bilo....
Oktober je še ok za it, potem pa ful piha tam veš.
UŽIVAJTAuser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2008 8:32:08   
ella2006
V Benetke gremo 1 x na leto za podaljšan vikend.
Vedno smo v hotelu Santa Chiara 3*, ker je takoj ob železniški posatji in ob Canale Grande in imajo lasten parking, tako da lahko pustiš avto na dvorišču hotela.
Hotel je majhen a zelo prijeten pa tudi cene niso preveč navite za Benetke.

Uživajta

http://www.hotelsantachiara.it/

< Sporočilo je popravil ella2006 -- 6.10.2008 8:38:02 >

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2008 13:36:39   
Martinčka
midva bi šla čez en mesec.. sam sej me ne moti če piha.. sva bila tudi v parizu pozimi in mi je bilo lepo.. ko je toplo nimava časa, tako da žal vse zapade v ta hladen termin..
Jaz sem, gledala hotel luna ter danieli ampak se mi zdita predraga glede na to da niti zajtrka ne dobiš... moram priznat da sem kar zbirčna in da še nisem bila v hotelu 3* ampak bom preverila vajina hotelčka, pa morda mi bo odgovarjalo.. res bi rada bila v takšnem beneškem hotelu, ne v kakšnem modernem..

ko pridem nazaj bom poročala kako je bilo.. že komaj čakam ker še nikoli nisem bila v benetkah in si že zelo dolgo tega želim..

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2008 21:12:04   
Anonimen
Vedno smo v hotelu Santa Chiara 3*, ker je takoj ob železniški posatji in ob Canale Grande in imajo lasten parking

To je v Benetkah zelo pomembna postavka.
Parking v parkirni hisi je relativno drag (vsaj meni se zdi) pa se kufre moras potem za sabo vlacit (kar v Benetkah ravno tako ni zanemarljiva postavka user posted image ).

(odgovor članu ella2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2008 23:42:49   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria
Drugače pa je povsod drago... caffe con latte je 2,5 EUR.

Hmmm... tam, kjer jaz živim, je caffe con latte 2,6€... pa nisem v Benetkah.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2008 8:22:55   
ella2006
kerensa

to pa res imaš prav da kava z mlekom 2,5 Eur pa res ni preveč. Prejšnji teden sem bila v Moskvi in sem plačala za kavo z mlekom 20 USD.

Martinčka,

Večinoma smo mi tudi v hotelih z 4*, vendar je Santa Chiara res dober in čist hotel. Ponavadi v Italiji še koristimo verigo hotelov Express by Holiday Inn, ki so tudi 3*, še posebej v Ferrari je odličen. Marsikje v Italiji dobiš 4* pa veliko slabše.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2008 23:20:01   
rija
midva sva bila v tem, krasen, super lokacija

http://www.hotelsavoiajolanda.com/

...vox populi...

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2008 23:54:13   
Martinčka
rija tega sem tudi jaz gledala.. pa carlton grand canale ki je tudi precej blizu parkiriščem:) ella sem pogledala Santa Chiara hotel in se mi tudi dopade.. he he kak kompliciram:)
koliko pa potem stane parkirišče? men se že itak zdi vse ful drago.. sem prosila hotele da mi naj priporočajo kakšno restvracijo pa so mi same take ponudli ko imajo cene menije od 80-100 eur po osebi brz pijače... mislim pikolino, sej ne bom jedla jastoga... hehe..

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2008 23:56:59   
Kerensa*
20$ za kavo z mlekom?! user posted image

No, ampak saj so velike razlike v cenah tudi pri nas... v stavbi, kjer živim, je cena 2,6€... res je, da dobim Illy, ampak vseeno... v enem lokalčku poleg vrtca, na drugem koncu mesta, pa je kava z mlekom 0,8€... in v BTC-ju cca. 1,5€.

Ampak 20$, nooo?! user posted image

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2008 8:28:34   
ella2006
Martinčka,

pa sej to so Benetke, mi smo enkrat šli na pico pod Rialtom in smo plačali za 2 pici in 3 pijače nekaj čez 60Eur. Seveda če bi se sprehodili 100m  dlje bi tudi cena bila bistveno nižja, ampak moj mož si je zaželel bližino Rialta.

Ja kava z mlekom 20Usd v centru Moskve, sej je pa od letos uradno najdražje mesto na svetu.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2008 12:46:29   
Martinčka
Ella2006, koliko je od tvojega hotela Santa Chiara do Markovega trga peš?
no sam dve pici pa 3 pijače še zastopim.. 100 eur po osebi za večerjo brez pijače pa skoraj ne razumem.. ampak saj nimamo kaj, bomo že plačali če si namišljujem benetke:) bomo pa za božička manj zapravli:)

pozdravček

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2008 14:33:25   
ella2006
Lep sprehod ob Canal Grande,čez skoraj cele Benetke preko Rialta cca 45 min, odvisno tudi od gužve.

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.10.2008 14:38:20   
viv_
poglej še na www.venere.com

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.10.2008 18:27:10   
Anonimen
Jaz bom vprašanje postavila kar tu. Midva bi tudi šla v Benetke, vendar samo na izlet. Zanima pa me kateri letni čas priporočate? Šla bi za med božičnimi prazniki. A bo dobro? Je boljše iti tja ko je toplo? Ali ko je karneval?

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.10.2008 19:14:10   
pomar*ANČA*
jez sem bila v benetkah 2x in najlepše je bilo malce pred 1.majem. ni še bilo toliko gužve, bilo je že tolo, pa benetke so že živele. po 1.maju je pa menda precej gužve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.10.2008 11:35:21   
Martinčka
evo jaz sem rezervirala.. in sicer hotel Baglioni hotel Luna: http://www.baglionihotels.com/pages/eng_hp_venezia.jsp

za večerjo pa sem rezervirala restavracijo Antico Martini, ki je bojde dobra.

Kako pa bo vse skupaj, bova pa videla.. moj je na vsak način želel da sva ob Trgu Sv.Marka, tako da sva ta hotel vzela, pa bomo videli če se bo izplačalo:)

lep pozdravček vsem pa hvala za vse predloge!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?