Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je lažje izvajati mag. študij na dalj... 5.10.2008 18:41:47
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
ne bom ti odgovorila ravno za mag. študij, ampak jaz sem na visoki šoli, na daljavo, pa vem, da mi drugače kot na daljavo nebi zneslo. res da se moraš mogoče več sama učit, pa da pogrešam kdaj kakšno razlago, po drugi strani pa nimam časa 2x tedensko po 5 ur sedeti na predavanjih.
|
|
|
|
RE: kaj je lažje izvajati mag. študij na dalj... 5.10.2008 18:58:55
|
|
|
|
dory
|
jst imam enega otroka, delala bom zejle izredno ampak če je volja se da vse uskladit...je pa res,da imam babi servis in bo že zato mnogo lažje...
|
|
|
|
RE: kaj je lažje izvajati mag. študij na dalj... 5.10.2008 19:04:15
|
|
|
|
Volga
|
Po moje je izredno lažje, ne vem, jaz sem priliko na daljavo ali izredno, pa sem se za slednje odločila. Saj pa tudi ne rabiš vedno na vsa predavanja hodit.
|
|
|
|
RE: kaj je lažje izvajati mag. študij na dalj... 5.10.2008 19:06:54
|
|
|
|
Volga
|
Aja, pa jaz nisem na magisterjiu, ampak vseeno povem, kako sem se odločila
|
|
|
|
RE: kaj je lažje izvajati mag. študij na dalj... 5.10.2008 20:18:10
|
|
|
|
Freycha
|
glede na moj urnik službe in na ostale obveznosti mi drugega, kot na daljavo sploh ne pride na misel. Upam, da sem se prav odločila......... nisem pa vedela, da lahko tudi magisterski študij izvajaš izredno oz. na daljavo
|
|
|
|
RE: kaj je lažje izvajati mag. študij na dalj... 5.10.2008 22:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha nisem pa vedela, da lahko tudi magisterski študij izvajaš izredno Tud ta možnost obstaja. Več pa ti, Mojca, žal ne morm povedat- sm redno vpisana na magisterij.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?