|
RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM! 5.10.2008 11:06:13
|
|
|
|
lencka1
|
Vem, da vsak center za socialno delo nudi osebno pomoč, tako da se lahko tam pogovoriš s kakšno psihologinjo in si olajšaš dušo. Vsekakor pa rabiš samo čas in še enkrat čas. Sama sem idala to skozi, moj me je pustil, ko je bila mala stara 20 dni in je šel, zdaj še vedno ne ve, kaj bi rad, mene ali tisto, zaradi katere se je vse začelo podirati. Jaz sicer vem, da še vedno živita skupaj, a poznam tudi njega, vem da trpi in po svoje čutim neko zadovoljstvo v tem, da meni daje moč najina mala štručka, ki je res zlata. vedno, ko pride k njej se zlomi ... a to meni nič ne pomaga, odločil se je ... Sem se tudi sama že ničkolikokrat spraševala, ali bi mu to nezvestobo lahko oprostila, nekako ne najdem pravega odgovora, zdaj čutim, da ne morem biti z njim, ker preveč boli, mogoče se pa najine poti spet kdaj prepletejo, no vsekakor bova mogla ostati v stikih zaradi male, čeprav bi si želela, da ga ne bi nikoli več videla, a stike pač mora in želi imeti, še preveč ... tako da je kar hudo ... Približuje se tudi datum, ko se bova srečala na sodišču, saj sva v ločitvenem postopku in vem, da bom jokala, ko bom podpisovala ločitvene papirje, ker sem vedno mislila, da je to to, da sem našla svojega sanjskega moškega ... A iz dneva v dan postajam bolj močna in samozavestna, so pa občutki zavrženosti in ničvrednosti zelo boleči ... bliža pa se tudi prva obletnica poroke ... veliko se lahko spremeni v enem letu ... No, ostani močna, izokaj svojo bolečino in obrni se na center po osebno pomoč, je brezplačna. Tvoja mala si zasluži veselo mamico, čeprav vem, da znotraj jočeš, ko jo včasih samo pogledaš ... vem .....
|
|
|