Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vem, da sem že tečna s tem klomifenom, ampak... 17.3.2005 10:50:16
|
|
|
|
mujcek
|
Jaz sem drugi ciklus na klomifenu, pa me zanima: v času O mi je ful slabo in imam občutek, da bom vsak čas bruhala, pa hrana mi najbolj ne paše, kave pa sploh ne morem piti. Isto se mi je dogajalo prvi ciklus, vendar sem takrat mislila, da je to zaradi gripe, sedaj vidim, da ni bilo. Tistih 5 dni, ko jem klomifen mi pa ni nič :zmeden2: A ima katera podobne težave?:zmeden: A mislite, da bi me moralo to skrbeti????:(
|
|
|
|
vem, da sem že tečna s tem klomifenom, ampak... 17.3.2005 11:39:19
|
|
|
|
urši77
|
Hormonske spremembe, pač! Ene odreagirajo tako, druge pa malo drugače, tretje sploh ne, ... Skušaj malo manj misliti na težave in se posveti dobrim stvarem, ki jih klomifen utegne prinesti:) Boš videla da pomaga. Tudi jaz sem počutila prav "usrano", pa se je splačalo in bi potrpela še marsikaj drugega. Nam je klomifen prijel že prvi ciklus in zdaj smo v 17t:nosecka: LP in želim ti čimprejšnji uspeh:rozica:
|
|
|
|
vem, da sem že tečna s tem klomifenom, ampak... 17.3.2005 12:06:42
|
|
|
|
enci
|
Vrjetno je to vpliv hormonov. Sama sem sicer tudi na Klomifenu, vendar sem OK. Vse mi pacse, mislim vsa hrana ... bi bilo fajn da mi nebi bi kak kg izgubila ... he he ;) Potrpi, bos videla, da se izplaca. lp:metulj:
|
|
|
|
vem, da sem že tečna s tem klomifenom, ampak... 17.3.2005 12:10:52
|
|
|
|
biba77
|
Ne rabi te nic skrbet. Meni :kava: ze ob Dabrostonu ni vec disala, po Klomifenu pa sploh vec ni bila dobra. :zmeden: In vsak ciklus je bilo enako, dokler sem ga jemala. Ne skrbi. :miska:
|
|
|
|
vem, da sem že tečna s tem klomifenom, ampak... 17.3.2005 12:39:19
|
|
|
|
mujcek
|
hvala vsem, sedaj sem manj v skrbeh :) oh ti grdi hormoni :)-:)-
|
|
|
|
vem, da sem že tečna s tem klomifenom, ampak... 18.3.2005 11:57:49
|
|
|
|
biba77
|
2 na dan, od petega do devetega dneva ciklusa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.