Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice - ceneje 4.10.2008 17:06:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi mamo pa kar vrečke iz trgovine za 4€ in jih mam za cel mesec al pa še več. Škoda denarja za take stvari.
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice - ceneje 5.10.2008 13:44:33
|
|
|
|
ema111
|
A je treba biti včlanjen v TušBabyClub. Recimo da pridem na blagajno s košem, me lahko šele takrat včlanijo in kupim ceneje koš? LP
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice - ceneje 5.10.2008 14:56:33
|
|
|
|
Lunanai*
|
ne, ni treba bit clan baby Kluba, je pa treba bit član navadnega Tus kluba. Mislim, da se lahko včlaniš tudi kar tam.
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice - ceneje 5.10.2008 17:31:46
|
|
|
|
Zofy
|
Naša že kaka smrdeče pa imamo navadne male vrečke in jih nesemo vsak dan ali vsak 2. dan v smeti. Smdi pa ne nič, ker itak plenico fejst zaviješ. Če bi pa smrdelo, bi pa vsak večer dol v smeti nosila. Sem si tudi jaz mislila kupiti koš pa vidim, da je res škoda denarja, ke ni potreben.
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice - ceneje 6.10.2008 20:45:06
|
|
|
|
Paštetka
|
Uf... toliko denarja za eno sr... "kakanje" (plenice, robčke, ta koš in še kasete...) NI šnas. Vrečke iz trgovin: ta male od sadja in zelenjave, ko jih vsak dan skoraj prineseš iz štacune, večje... dajemo vstran. Na dan se pokaka 1-2 x in takrat to plenico zavijem v to vrečko ali plenico odnesem direkt v koš. OStale plenice (polulane), pa grejo direkt v koš v kopalnici. Nič ne smrdi in še ta ogromen koš placa ne zaseda. Si ne predstavljam, da ko na začetku porabiš cca. 8 plenic na dan vsako plenico zavijam v ta palček in trošim kasete in mečem denar za eno pokakno rito, cca. 30. čukov na mesec. (sem šla 1x računat, da sem v povprečju porabila 8 papmpersk iz Mullerja/dan + robčke za rito, kar je zneslo 24. starih jurjev. In da tu še prištejem zraven, koš in kasete za koš...) SIcer pa, če imate denar... zakaj pa ne.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Dojenjeпеперутка16Prvi mesec-dva sem:dojila dojenčka, ko je želel_a (
90%)
dojila vsake 3 ure (
10%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!