|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brezkasetni koš za plenice - ceneje
4.10.2008 14:25:49   
Lunanai*
Če katero slučajno zanima - ta teden imajo v Tuševih Supermarketih v akciji brezkasetni koš za plenice (točno tak kot v Pikapolonici). S kartico stane 50 evrov. Jaz sem ga kupila - pri mojih prijateljicah se super obnese, pa še kaset ni treba kupovati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brezkasetni koš za plenice - ceneje
4.10.2008 17:06:59   
Anonimen
Mi mamo pa kar vrečke iz trgovine za 4€ in jih mam za cel mesec al pa še več. Škoda denarja za take stvari.

(odgovor članu Lunanai*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2008 13:44:33   
ema111
A je treba biti včlanjen v TušBabyClub. Recimo da pridem na blagajno s košem, me lahko šele takrat včlanijo in kupim ceneje koš?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2008 14:56:33   
Lunanai*
ne, ni treba bit clan baby Kluba, je pa treba bit član navadnega Tus kluba. Mislim, da se lahko včlaniš tudi kar tam. 

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2008 17:31:46   
Zofy
Naša že kaka smrdeče pa imamo navadne male vrečke in jih nesemo vsak dan ali vsak 2. dan v smeti. Smdi pa ne nič, ker itak plenico fejst zaviješ. Če bi pa smrdelo, bi pa vsak večer dol v smeti nosila. Sem si tudi jaz mislila kupiti koš pa vidim, da je res škoda denarja, ke ni potreben.

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2008 20:45:06   
Paštetka
Uf... toliko denarja za eno sr... "kakanje" (plenice, robčke, ta koš in še kasete...) NI šnas. user posted image

Vrečke iz trgovin: ta male od sadja in zelenjave, ko jih vsak dan skoraj prineseš iz štacune, večje... dajemo vstran. Na dan se pokaka 1-2 x in takrat to plenico zavijem v to vrečko ali plenico odnesem direkt v koš. OStale plenice (polulane), pa grejo direkt v koš v kopalnici. Nič ne smrdi in še ta ogromen koš placa ne zaseda.

Si ne predstavljam, da ko na začetku porabiš cca. 8 plenic na dan vsako plenico zavijam v ta palček in trošim kasete in mečem denar za eno pokakno rito, cca. 30. čukov na mesec. user posted image (sem šla 1x računat, da sem v povprečju porabila 8 papmpersk iz Mullerja/dan + robčke za rito, kar je zneslo 24. starih jurjev. In da tu še prištejem zraven, koš in kasete za koš...)

SIcer pa, če imate denar... zakaj pa ne.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!